Mobila
October 3, 2016 posted by admin

Usi porta doors prin Porta Design Invest SRL: amenajarea locuintelor cu stil

Usi porta doors prin Porta Design Invest SRL:  amenajarea locuintelor cu stil

Daca sunteti in cautarea de produse de calitate pentru a va amenaja locuinta, atunci Porta Design Invest SRL este firma care se ocupa cu seriozitate si profesionalism de toate cererile dumneavostra. Fie ca este vorba de o casa, un apartament sau alte spatii publice, Porta Design Invest pune la dispozitie produse care se bazeaza pe un raport pret – calitate avantajos.

Porta Design Invest este firma care are scopul de a comercializa si de a monta cu ajutorul unei echipe specializate in domeniu o intreaga gama de usi porta doors.

Tipuri de usi porta doors de la Porta Design Invest

Porta Design Invest pune spre vanzare o gama variata de usi porta doors si anume: usi pentru interior / usi de exterior / usi de interior din furnir natural / usi de intrare in apartament / usi metalice / usi cu caracteristici speciale – rezistente la umiditate, foc si cu izolatie fonica si termica ridicata. Dian aceasta categorie de usi porta doors fac parte cele glisante si pliante care sunt foarte eficiente in cazul in care sunt pozitionate acolo unde spatiul este mai restrans.

Aceste usi porta doors glisante sunt recomandate pentru a fi montate in interiorul locuintelor sau a altor spatii. Sistemul de glisare al acestor usi porta doors se monteaza deasupra usii, fiind pozitionat la vedere. Alegerea sistemului de glisare se va face de beneficiar in functie de spatiul pe care il are disponibil, dar si de restul de amenajare al intregii locuinte. Usile glisante au proprietatea de a putea fi inlocuite cu succes de orice usa din casa, chiar daca vorbim de usa din dormitor, camera de zi, baie sau bucatarie.

Montajul usilor porta doors

Firma Porta Design Invest are menirea de a comercializa si a monta eficient usi porta doors acolo unde proprietarul doreste sa le instaleze. Procesul montarii constra in efectuarea unor masuratori din partea echipei chiar la dumneavostra acasa pentru a sti cu exactitate dimensiunile si lucrarile care trebuie prestate pentru a executa actiunea respectiva. In plus, echipa Porta Design efectueaza si lucrari de zidarie prin care se astupa golurile de zid in urma montarii acestor usi porta doors.

Comenzi de usi porta doors de la Porta Design Invest

Porta Design Invest pune la dispozitieo gama diversificata de usi porta doors de calitate superioara si la un pret accesibil pentru fiecare proprietar care doreste o schimbare moderna in locuinta sa. Elementele incluse in achizitionarea acestor tipuri de usi constau in: tocul usii, foaia de usa, broasca usii care poate fi achizitionata cu cheie, cu butuc sau buton pentru amplasarea in bai, sistem de glisare sau pliere si garnitura de tip perie care se afla pe perimetrul tocului usii.  Montajul acestor usi porta doors se realizeaza de catre personalul specializat al companiei Porta Design, care se realizeaza intr-un timp foarte scurt pentru ca dumneavostra impreuna cu familia si prietenii sa va bucurati de spatiul pe care il asigura un asemenea produs.

Pentru comenzi accesati site-ul www.usi-de-interior.eu unde echipa Porta Design Invest va sta la dispozitie cu detalii si informatii suplimentare legate de orice produs pe care il are afisat in catalogul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *