Mobila bucatarie
February 10, 2016 posted by Oana Birgaoanu

Top 10 avantaje mobilier bucatarie MDF la comanda

Top 10 avantaje mobilier bucatarie MDF la comanda

Mobilier bucatarie MDF la comanda este la moda nu numai datorita aspectului sau deosebit de elegant, modern si fin, ci mai ales caracteristicii MDF-ului de a rezista la umiditate crescuta. Iar intr-o bucatarie chiar este nevoie de un material special care sa faca fata unor cerinte speciale.

De ce sa alegi si tu mobilier bucatarie MDF la comanda

 

Mobila este o investitie pe termen lung, iar fiecare roman atunci cand se duce la cumparaturi incearca sa aleaga ce-i mai bun, insa pe masura posibilitatilor sale. Unii aleg lemnul masiv, altii PAL-ul, iar o alta categorie se indreapta spre MDF.

Vreau sa aduc in discutie insa mobilier bucatarie MDF la comanda. In primul rand cred ca este oportun sa vorbim despre avantajele MDF-ului in realizarea de articole de mobilier. Acesta are numeroase avantaje printre care trebuie sa enumeram:

1. Mobila din MDF este excelenta pentru acele spatii in care umiditatea este ridicata cum este bucataria sau baia. In acest mod esti sigur ca mobila nou achizitionata nu se va scoroji inca din prima luna;

2. MDF-ul este un material maleabil ce-ti permite realizarea de finisaje dintre cele mai frumoase;

3. Densitatea medie a MDF-ului ii confera acestuia rezistenta si duritate si o viata indelungata facand fata timpului si utilizarii intense, avand o durata medie de viata;

4. Deoarece se prelucreaza foarte usor, MDF-ul iti permite realizarea de mobilier curb. Ideal pentru bucatariile pe colt sau pentru cazul in care copiii sunt mici si nu doresti sa se intample accidente nedorite;

5. MDF-ul se degradeaza foarte greu, este deci excelent pentru executarea de mobila pentru bucatarie sau baie;

6. Este un material superior din toate punctele de vedere si chiar daca preturile sunt ceva mai mari decat in alte cazuri, acesta isi merita investitia;

7. Designul mobilierului din MDF este impunator, modern, in tendinte cu cele mai actuale trenduri ale momentului;

8. Poti alege varianta de MDF mat sau lucios;

9. Intretinerea este foarte usoara in acest caz;

10. Poate fi tratat cu lacuri speciale pentru a-si recapata frumusetea.

De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca mobilier bucatarie MDF poate fi realizat la comanda, poate acesta este cel mai mare avantaj a MDF-ului, adica–ti permite o personalizare 100% a mobilei astfel incat sa se potriveasca la perfectie locului, incaperii, stilului abordat, dar si personalitatii tale.

La cine sa apelez pentru mobilier bucatarie MDF la comanda?

 

Pentru mobilier bucatarie MDF la comanda ia legatura cu Next Front, aceasta echipa producatoare de componente si accesorii din MDF iti va furniza toate elementele dorite pentru ca apoi mesterul pe care l-ai angajat sa-ti realizeze la comanda mobila ideala pentru bucataria ta.

La Next Front vei gasi in special fronturi MDF vopsit, varianta lucioasa sau mata sau MDF cu maner in cant. Sunt produse moderne, elegante, disponibile in orice nuanta a paletarului RAL pentru bucatarii deosebit de estetice, dar care fac fata si umiditatii crescute. Astfel, investitia intr-un mobiler bucatarie MDF la comanda reprezinta o alternativa exacta pentru o potrivire perfecta cu propriile cerinte si exigente.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobilier bucatarie MDF la comanda de la Next Front. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Next Front? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-242.626 sau trimite e-mail pe adresa office@nextfront.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *