Mobila dormitor
October 6, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Tendinte mobilier dormitor pentru 2015

Tendinte mobilier dormitor pentru 2015

Dormitorul este camera rezervata somnului si odihnei si tocmai de aceea este ferit de ochii curiosilor fiind una dintre cele mai intime incaperi ale unei locuinte. Pentru a te bucura de oaza ta de liniste, pentru a avea un somn linistit si revigorant nu este suficient sa-ti amenajezi cat mai frumos dormitorul, ci trebuie sa-ti cumperi mobilier dormitor nu numai cu un aspect impecabil, in tendintele anului in curs, insa este important sa fie un mobilier care sa-ti exprime personalitatea, care sa-ti placa, sa fie confortabil si multifunctional, practic si interesant.

Cand vine vorba de mobilier dormitor, in 2015 se poarta culoarea!

 

Fara a fi pretentios in materie de mobilier dormitor – exista unele persoane care nu pot dormi decat in paturi cu incrustatii de cristale Swarovski – dar si fara a lasa toata alegerea la voia intamplarii, ar trebui sa cunosti care sunt trendurile pentru anul 2015 in ceea ce priveste amenajarea unui dormitor.

Deci, ce se poarta in dormitor? Culoarea este piesa de rezistenta a dormitorului tau in acest an! Cum alegi culoarea? Acorda-i atentia cuvenita deoarece aceasta va spune multe despre personalitatea ta, cat si despre dorintele tale. In general, pentru dormitoare se aleg culori cat mai linistitoare, atat pentru mobilier dormitor, cat si pentru pereti sau accesorii, precum nuantele pamantii pastelate, lavanda, galbenul gen floarea-soarelui, piersica, oranjul, verdele crud. Insa, in acest an se poarta si marsala, culoarea vedeta, iar un dormitor astfel amenajat va degaja pasiune si siguranta.

In momentul in care doresti sa folosesti o culoare intensa este bine sa acoperi cu ea un singur perete – cel pe care sta patul, in acest mod atragi atentia asupra piesei principale de mobilier din dormitorul tau – sau sa faci astfel incat ea sa se regaseasca in accesorii. Joaca-te cu textura materialelor!

De asemenea, nu uita, se poarta minimalismul in materie de mobilier dormitor, linii drepte si bine definite, elemente ce te ajuta sa economisesti spatiu, sa maschezi, sa ascunzi si sa scoti in evidenta simplitatea. Daca cultura japoneza te atrage, opteaza pentru patul suspendat sau de inspiratie tatami.

In 2015, cat si in 2016, se poarta iarasi dormitoarele colorate pentru cei romantici si plini de viata. Acum este momentul cand poti integra elemente ale stilului glamor in dormitorul tau, poti adopta rozul sau dormitoarele rustice, dupa plac.

Mobilier dormitor se alege cu mare grija cautandu-se un producator sau un distribuitor cunoscut

 

Daca vrei sa-ti reamenajezi dormitorul cat mai repede, in tendintele anului 2015-2016, daca vrei sa te bucuri de zeci de oferte si de preturi bune, Sembazuru Art din Bucuresti te oferteaza cu peste 80 de seturi de mobilier dormitor astfel incat dormitorul pe care l-ai visat sa devina realitate. Insa din magazinul online al companiei poti cumpara si piesele de mobilier dorite, separat: paturi, comode, noptiere sau somiere.

Ai nevoie de sfaturi pentru a face cea mai buna alegere? Echipa Sembazuru Art iti sta la dispozitie, iar datorita experientei din acest domeniu te va ghida. Fa comanda online, rapid si comod, si-n timp foarte scurt produsele iti sunt livrate direct acasa, printr-un curier rapid.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobilier dormitor de la Sembazuru Art. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Sembazuru Art? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0735-867.502 si 0314-327.350 sau trimite un e-mail pe adresa contact@mobila-ghencea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *