Mobila dormitor
October 28, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Tendinte amenajare dormitor – dressing cu usi culisante

Tendinte amenajare dormitor – dressing cu usi culisante

Visul oricarei femei este sa aiba un dressing unde sa-si poata pune frumos toate hainele, impachetate pe rafturi, pe umerase, gentile si accesoriile sa stea la locul lor, iar pantofii sa fie mereu la indemana, curati, neprafuiti.

Daca ai un dressing in dormitor nu mai trebuie sa-ti tii hainele imprastiate pe unde apuci, dar nici inghesuite intr-un mic dulap, scoaterea unei simple bluze fiind o adevarata provocare existand chiar riscul ca tot mormanul de haine sa dea pe afara. Iar asta o spune Stan Patitul.

In plus, daca vrei sa fii si in trend cu amenajarea dormitorului tau, un dressing cu usi culisante este exact ce ai si tu nevoie. In acest mod pastrezi ordine si disciplina printre haine, iar dormitorul tau va arata mai aerisit, mai curat, mai la moda.

Dressing cu usi culisante, o alternativa practica si aspectuoasa pentru dormitorul tau

 

Fara doar si poate, cand vine vorba despre amenajarea dormitoarelor moderne se pune in continuare accent pe spatiu, pe libertatea de miscare, pe un mobilier practic si functional dar care imbina in acelasi timp estetica cu tendintele in curs.

Si cum demult iti doreai un dressing, opteaza pentru dressing cu usi culisante. De ce? Deoarece:

– Un astfel de dressing iti permite sa-ti aranjezi hainele mult mai usor;

– Un astfel de dressing nu este doar un spatiu de depozitare pentru hainele, incaltamintea si accesoriile tale, ci reprezinta chiar locul unde te poti imbraca;

– Iti permite aranjarea hainelor pe sezoane, pe culori sau in functie de tip;

– Nu vei mai rataci niciodata nimic si, in plus, vei gasi foarte repede ceea ce cauti, fara a face debandada prin dulap;

– Pastrarea hainelor se realizeaza mult mai bine, nu se sifoneaza, nu se prafuiesc sau murdaresc, nu mai ai nevoie de saci sau de alte spatii de depozitare;

– Este in tendinte in acest an;

– Se deschide usor si se inchide la fel de usor;

– Are un aspect estetic deosebit;

– Se face la comanda in functie de nevoile tale.

Pentru un dressing cu usi culisante modern ia legatura cu Def Art Grup

 

Daca un dressing cu usi culisante te incanta, Def Art Grup din Bucuresti este echipa care-ti va realiza dressingul exact dupa gustul tau, in functie de personalitatea si trebuintele tale. Astfel ca dressingul realizat de catre Def Art Grup va fi unul modern, elegant, armonios si echilibrat, realizat cu mult bun gust si pricepere de catre oameni indemanatici.

Def Art Grup iti propune si dressinguri de-a gata, pe care le poti vedea in magazinul de prezentare, insa daca vrei ceva deosebit, ceva care sa se potriveasca 100% dormitorului tau – de la dimensiuni pana la culoare si materiale – Def Art Grup iti va realiza dressingul la comanda, dupa indicatiile tale.

Materialele intrebuintate sunt de calitate si ca atare rezista foarte bine, poti opta pentru un model clasic sau pentru ceva foarte modern si colorat, pentru materiale lucioase sau lemn. Ai nevoie de ghidare? Echipa Def Art Grup iti sta la dispozitie!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege dressing cu usi culisante de la Def Art Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre echipa si serviciile Def Art Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-767.728, 0766-655.208 si 0212-520.747 sau trimite un e-mail pe adresa vanzari@mobiladef.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *