Accesorii mobila
September 11, 2017 posted by admin

Tamplarie lemn stratificat – alternativa eficienta si ecologica a oricarei locuinte!

 

Pe langa statutul de material verde, lemnul reprezinta un material cu un comportament foarte bun in raport cu solicitarile mecanice, usurinta in prelucrare, o durabilitate mare si o capacitate de izolare termica si fonica extrem de eficienta.

Chiar daca astazi tendinta este aceea de a utiliza materiale precum PVC sau aluminiu, este demn de mentionat faptul ca pentru a crea tamplarie lemn stratificat, tehnologia s-a perfectionat, astfel incat in ziua de astazi este posibil ca astfel de ferestre cu tamplarie lemn sa ofere avantaje chiar si mai mari decat celelalte materiale mentionate.

Compania noastra Construct Damar, inca de la inceputul activitatii, ne-am concentrat pe oferirea unor produse de inalta calitate astfel incat beneficiarul sa poata profita de tot ceea ce are mai bun de oferit fereastra sau usa cu tamplarie lemn stratificat.

Mai ales daca sunteti in cautarea unor ferestre sau usi cu tamplarie lemn stratificat atunci puteti sa apelati cu cea mai mare incredere la firma noastra, Construct Damar intrucat comercializam si instalam astfel de tamplarii dar si multe alte tipuri de elemente care sa transforme in mod vizibil casa dumneavoastra si sa ii ofere cat mai multa functionalitate.

Pentru a se putea obtine tamplarie lemn stratificat capabil sa reziste la intemperiile cu care se confrunta de-a lungul timpului, lemnul este tratat in mod corespunzator. Din categoria avantajelor pe care le ofera acest tip de tamplarie lemn stratificat putem mentiona ca prin acest intermediu pierderile de caldura se reduc cu 45%.

In afara de aceste cateva aspecte, constructia ferestrelor este deosebit de atent realizata pentru ca aceste caracteristici deosebite sa iasa cat mai bine in lumina. Feroneria, in sinea ei, asigura o foarte buna izolare termica si fonica prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.

De asemenea, utilizam balamale speciale care leaga intre ele elementele ferestrelor si a usilor, astfel incat sa ofere o manevrabilitate cat mai usoara pentru utilizator.

Acestea sunt doar cateva caracteristici ale tamplariei din lemn care fac astfel de ferestre si usi sa fie cu mult mai deosebite fata de ceea ce cunoasteti dumneavoastra.

Tamplarie lemn stratificat de la Construct Damar pentru case amenajate cat mai modern

Construct Damar prin intermediul specialistilor sai reuseste sa ofere lucrari de calitate superioara dar si garantia ca veti avea parte numai de produse durabile si rezistente pe termen lung. Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am concentrat pe modernizarea si revolutionarea proceselor tehnologice de obtinere, astfel incat aceasta calitate sa nu fie o simpla reclama menita sa atraga ci sa reflecte in totalitate realitatea produselor comercializate de noi.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre elementele de tamplarie lemn stratificat atunci va asteptam pe site-ul nostru www.ferestrezedra.ro si tot aici veti putea gasi si datele noastre de contact pe care le puteti utiliza pentru a afla parcursul comenzii sau alte informatii esentiale despre produsele comercializate sau in special despre tamplarie lemn stratificat. In plus, va punem la dispozitie servicii de consultanta specializata care sa vina in intampinarea necesitatilor dumneavoastra si sa aflati care sunt cele mai optime solutii pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *