Scaune si mese
January 18, 2015 posted by Lavinia Bilba

Scaune ergonomice birou de la Antares Romania!

Scaune ergonomice birou de la Antares Romania!

Pentru biroul tau trebuie sa optezi pentru scaune ergonomice birou dintre cele mai profesioniste si de calitate. Daca faci parte dintre cei care petrec multe ore in fata calculatorului sau la birou trebuie sa optezi pentru astfel de scaune. Antares Romania ofera celor interesati scaune ergonomice birou in cadrul magazinului online astfel ca vei putea achizitiona prin cateva click-uri produsele pe care le doresti. Produsele oferite au preturi dintre cele mai convenabile si beneficiaza de garantie de 2 ani. Pentru a consulta intreaga oferta disponibila, nu ezita sa accesezi magazinul online al companiei Antares Romania.

Din gama variata pusa la dispozitie se numara si modelele ergonomice pentru birou pentru copii pentru ca acestia sa se dezvolte armonios si sa evite situatiile in care au probleme cu spatele. Prin varietatea de produse oferite, compania doreste sa vina in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi ale clientilor sai, oferindu-le produse de calitate. Extrem de confortabile, aceste produse se potrivesc in orice birou, fiind ideale pentru cei care petrec mult timp in fata biroului.

De ce sa optezi pentru scaune ergonomice birou?

In primul rand, acestea au o forma specifica care permite lucrul indelungat fara a cauza dureri de spate si fara a determina pozitii nepotrivite ale coloanei vertebrale. Modelele oferite sunt prevazute cu spatar, pot avea sau nu brate de sprijin, sunt mobile, dispun de roti care faciliteaza deplasarea, au un sezut mediu, majoritatea permitand ajustarea inaltimii. Acest tip de scaune sunt tapitate si disponibile intr-o paleta cromatica diversa. Scaunele ergonomice asigura un plus de confort si o pozitie adecvata a spatelui. Cu posibilitatea reglarii inaltimii in functie de preferintele celui mic, scaunele de birou sunt mobile si sunt prevazute cu spatar. Acest tip de produse sunt potrivite atat pentru spatiile de birouri si cat si pentru biroul de acasa, personal.

In cadrul spatiilor de birouri se impune utilizarea unor astfel de scaune profesionale care permit facilitarea muncii de birou. Ele sunt confectionate din materiale rezistente si au roti pentru deplasarea pe distante mici, dintr-o parte in alta. Poti opta pentru diferite tipuri de stofa si diferite culori. Poti comanda produsele pe care le doresti din confortul casei tale in cel mai scurt timp si vor ajunge prin curierat la tine acasa. Produsele sunt insotite de o garantie de 24 de luni, un certificat de garantie si instructiuni de folosire.

Intra pe Antares Romania!

Compania Antares Romania pune accent pe calitate, aspect estetic deosebit si preturi avantajoase la toate produsele oferite. Pe langa scaune ergonomice de birou, in cadrul magazinului online vei putea gasi si mese, scaune, fotolii, canapele si alte produse care satisfac cu simplitate cele mai exigente gusturi. Avand depozite in Bucuresti si Cluj Napoca, comenzile vor fi onorate in scurt timp pentru a te putea bucura de produsele comandate. Aceste produse vor putea fi amplasate in diferite spatii, devenind piesele de rezistenta ale fiecarei incaperi in parte. Opteaza pentru scaune ergonomice de birou de la Antares Romania si ai garantia calitatii si a preturilor mici.

Datele de contact ale firmei Antares Romania

Adresa firmei: Str. Piata 1 Mai, Nr. 4-5, Cluj Napoca

Telefon: 0264 454550

Email: antares@scaune.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *