Scaune si mese
June 30, 2015 posted by admin

Scaune articole de mobilier pentru orice incapere

Scaune articole de mobilier pentru orice incapere

Cand te muti intr-o casa noua, primul lucru la care te gandesti este mobilierul pe care vrei sa ti-l cumperi, iar pentru acest scop cutreieri magazinele, faci cercetari pe internet, pentru a te inspira in alegerile pe care vrei sa le faci. Daca nu ai o imagine clara in minte despre cum vrei sa arate livingul, de exemplu, este foarte simplu sa faci o cautare pe Google, in primul rand pe imagini, si vei gasi cu siguranta sute de idei, tot felul de modele de canapele, masute de cafea, fotolii sau scaune, insa trebuie sa tii cont in primul rand de dimensiunile locuintei tale. Nu orice mobilier care te incanta pe ecranul monitorului s-ar putea potrivi si in casa ta.

Scaun pentru camera de zi

In afara de dimensiuni, trebuie sa mai iei in consideratie si celelalte elemente de design, culoarea peretilor, a accesoriilor, a elementelor decorative, iluminarea sau modul de orientare a spatiului. Desigur, o casa incapatoare, mare, de dimensiuni generoase, este mult mai usor de mobilat decat una mica, pentru ca poti aseza in interior tot felul de obiecte, fara a da impresia de sufocare. Iti poti alege ce canapea doresti, oricat ar fi de masiva, fara sa-ti fie teama ca nu mai ai loc nici macar pentru un scaun in camera de zi. La fel se intampla si cu masa sau cu biblioteca pe care ti-o doresti. Intr-un living spatios, este loc suficient sa-ti amenajezi chiar si un colt pentru citit, ca si cum ar fi o incapere separata.

Alegerea unor scaune potrivite

In dormitor, de obicei obiectele de mobilier sunt mai putine, elementul cel mai important fiind patul, care, in primul rand, trebuie sa fie confortabil. Daca dimensiunile dormitorului iti permit, cu siguranta ca vei prefera unul cat mai mare cu putinta, deoarece somnul este mult mai odihnitor atunci cand dormi intr-o camera larga. Insa poti sa beneficiezi de aceasta facilitate, chiar in cazul in care incaperea este mai redusa, iar acest lucru este posibil daca renunti la alte piese de mobilier sau alegi unele mai mici, cum ar fi sifonierul. In definitiv, acesta nu trebuie sa fie neaparat foarte masiv, deoarece iti poti amenaja locuri de depozitare pentru haine si in alte parti ale locuintei.

Bucataria presupune scaune confortabile si rezistente

Bucataria este deosebit de importanta, tinand cont de stilul nou de viata din ziua de azi. Aici oamenii petrec o buna parte din timp, si nu doar pentru a prepara mancarea. Familia se reuneste in aceasta incapere mai mult ca oricand, sunt copii care prefera sa isi faca temele la bucatarie, iar camera lor o pastreaza mai mult pentru joaca. Chiar si rudele sau prietenii apropiati sunt primiti aici de multe ori. In acest sens, mobilierul are o importanta majora, deoarece trebuie sa fie frumos si primitor, vesel, sa creeze o stare de buna dispozitie si armonie. Se aleg scaune confortabile, rezistente si estetice. In magazinele de profil, mobilierul de bucatarie se afla in vanzare intr-o varietate foarte bogata de modele, forme si culori, existand mai putine limite sau restrictii in ceea ce priveste nuanta lui sau geometria dupa care a fost fabricat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *