Mobila birou
June 4, 2015 posted by admin

Scaun birou pentru manageri si directori

Scaun birou pentru manageri si directori

Alegerea unui scaun birou potrivit este foarte importanta in contextul in care ajungem sa ne petrecem majoritatea timpului din zi la birou sub o forma sau alta. Fie ca stam la propriul birou, in sala de sedinte, participam la o conferinta sau asteptam sa intram intr-o intalnire, peste tot vom gasi necesitatea existentei unui scaun birou de calitate. Cu ajutorul acestuia ne vom putea mentine coloana intr-o pozitie corecta si vom sta confortabil. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra in alegerea unui scaun birou potrivit, pe siteul www.scaune-online.ro veti gasi diferite modele de scaun birou pentru orice tip de incapere. Veti putea alege scaun birou pentru angajatii care lucreaza in companie, pentru manageri si directori, scaune pentru salile de conferinta sau cele de asteptare si chiar si scaun birou pentru casa dumneavoastra in cazul in care aveti o zona special amenajata in acest sens.

Scaune birou

Pentru persoanele care dispun de o incapere separata in care este amenajat biroul si aceasta este aranjata dupa gustul si preferintele lor, exista scaune din piele ecologica, special create pentru pozitiile manageriale. Acestea au un aspect si un design mult mai impunator decat scaunele de birou obisnuite si sunt utilizate de obicei doar in astfel de incaperi. Exista chiar si modele de scaun birou care au incorporata functia de masaj, o optiune excelenta pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou si simt nevoia sa se relaxeze in pause.

Scaun birou pentru salile de sedinta

Pentru salile de conferinta, in spatiile amenajate pentru call-center sau in alte spatii in care exista acele cubicule pentru fiecare angajat, cel mai des se utilizeaza un model de scaun birou cu roti, cu spatar inalt si confortabil si cu un design ergonomic. Acest model de scaun birou cu roti este unul foarte apreciat deoarece permite o deplasare rapid ape distante scurte in cazul in care angajatul trebuie sa depoziteze acte in diferite zone apropiate, trebuie sa ajunga cu usurinta la imprimanta sau la alte obiecte necesare in munca sa de zi cu zi.

Scaun birou pentru salile de asteptare

Pentru salile de asteptare si uneori si pentru salile in care se tin conferinte, cel mai utilizat model este cel de scaun birou cu un cadru metalic, fara roti si spatele nu foarte inalt. Acest model de scaun birou este foarte apreciat deoarece este usor de transportat si daca aveti de exemplu o sala de conferinte, scaunele pot fi depozitate unul peste altul intr-un colt al salii.

Aceasta companie are un showroom de prezentare in Bucuresti – WWW.Scaune-online.ro, astfel incat puteti alege direct la fata locului modelul de scaun birou pe care vi-l doriti. Transportul poate fi realizat chiar si in weekend sau seara, dupa orele de serviciu, astfel incat sa nu trebuiasca sa va schimbati programul. Personalul tanar si extrem de dinamic se afla in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa alegeti modelul de scaun birou care se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Apelati cu incredere la serviciile de calitate oferite de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *