Mobila
January 6, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Scari la comanda. 2 posibilitati de la Scari RO

Scari la comanda. 2 posibilitati de la Scari RO

O atractie irezistibila pentru copiii de toate varstele si chiar si pentru adulti, scarile, in special cele de interior, trebuie lucrate cu multa pricepere astfel incat sa se potriveasca la perfectie cu structura si designul interior si exterior al locuintei. Insa, ce poate fi mai potrivit decat scari la comanda, fie ele de interior sau de exterior? In acest mod esti sigur ca ai facut alegerea potrivita pentru casa ta, o alegere care va veni ca turnata, exact pe dimensiunile dorite, din materialul ales si avand modelul mult visat.

Scari la comanda de unde?

 

Crezi ca doar strainii iti pot realiza scari la comanda asa cum iti doresti? Din fericire, in ultimii ani lucrurile s-au schimbat si de acum poti sa te bucuri si de calitate romaneasca. De unde? De la Scari RO, o firma din judetul Sibiu care realizeaza scari la comanda pentru toate gusturile buzunarele.

Scari RO este o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu, iar alaturi de aceasta vei beneficia de calitate, siguranta si garantie. Ce-ti poti dori mai mult atunci cand vine vorba de scari la comanda? Da, iti mai doresti si estetica, dar si preturi bune. De toate vei avea parte cu Scari RO din Medias, judetul Sibiu.

Ce fel de materiale utilizeaza Scari RO pentru realizarea scarilor la comanda? Este vorba despre lemn, sticla, granit sau metal sau despre o imbinare reusita intre acestea. Cert este ca Scari RO respecta toate normele de calitate si toate normele tehnice atunci cand iti realizeaza scara mult dorita.

Scari la comanda de interior sau de exterior?

 

Daca ti-ai facut o casa cu etaj, o scara de interior nu poate lipsi. Insa, nici exteriorul nu poate fi “vaduvit” de frumusetea unei scari de exterior realizata cu maiestrie de maini pricepute. Astfel, atat scari la comanda de interior, cat si scari la comanda de exterior sunt accesoriile potrivite pentru a-ti infrumuseta casa.

Deci, Scari RO iti ofera 2 posibilitati in ceea ce priveste scari la comanda:

1. Scari de interior. Si pentru ca acum ai ajuns in Raiul scarilor interioare efectuate la comanda, poti alege intre mai multe variante:

– scari pe structura metalica – sunt moderne si deosebit de elegante si orice casa va fi pusa in valoare cu ajutorul lor;

– scari din lemn – sunt clasice si rezistente si nimic nu poate inlatura caldura pe care o emana;

– scari din sticla – dau senzatia de spatiu si de lumina, fiind ideale pentru casele mici;

– scari din granit – elegante si rezistente, scarile din granit se potrivesc constructiilor mari si robuste;

– scari speciale pentru spatiile mici – sunt concepute special pentru acele locuinte mici care vor sa se bucure si ele de avantajele scarilor de interior;

– scari suspendate – elegante si frumoase, atrag atentia tuturor;

– scari spirala – sunt modele deosebite, potrivite pentru spatiile mari;

– scari autoportante – simple, dar elegante, scarile autoportante se potrivesc oricarei locuinte.

2. Scari de exterior. In aceasta categorie ai de ales intre scarile metalice, scarile nezincate si cele zincate termic. Indiferent de optiunea ta, cu siguranta scarile de la Scari RO vor arata minunat.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege scari la comanda de la Scari RO. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Scari RO? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-219.804.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *