Scaune si mese
August 3, 2016 posted by admin

Sanatate si confort: beneficiile incredibile ale unor scaune ergonomice de calitate

Sanatate si confort: beneficiile incredibile ale unor scaune ergonomice de calitate

Confortul angajatilor este esential pentru productivitatea acestora, mai ales in cazul celor care petrec ore intregi la birou. De aceea, scaunele folosite trebuie sa fie alese cu grija, astfel incat sa le ofere acestora un suport corespunzator, fara a induce dureri, stari de disconfort sau oboseala.

Pentru evitarea durerilor de spate si gat, dar si a problemelor mai grave cu coloana, expertii in medicina recomanda alegerea unor scaune de birou ergonomice, special concepute pentru a asigura confortul si suportul necesar pentru principalele parti ale corpului. O alta menire a scaunelor ergonomice este diminuarea stresului si a oboselii la locul de munca, dar si cresterea eficientei angajatilor si a angajatorilor. Din aceste motive si multe altele, achizitia unor scaune ergonomice pentru birou reprezinta o investitie de bun augur.

Scaune ergonomice. Beneficii

Asigura o sustinere corecta intregului corp

Un scaun birou ergonomic este creat special pentru a sustine pozitia corecta a corpului – a coloanei, a gatului, sezutului, picioarelor, chiar si a mainilor – in timpul utilizarii sale. Scauneonline, unul dintre cei mai importanti comercianti de scaune din Romania, include in portofoliul sau scaune de birou ergonomice echipate cu suport pentru mijloc si spate, si cu inaltimea reglabila, astfel ca genunchii sunt pozitionati la unghi de 90 de grade, soldurile sunt paralele cu podeaua, iar coloana perfect aliniata.

Sunt extrem de confortabile

Alegerea unor scaune ergonomice aduce dupa sine beneficiul confortului. Oferind un suport foarte bun intregului corp, scaunele ergonomice sunt mult mai comode decat scaunele normale. In plus, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile utilizatorului.

Exercita mai putina presiune pe solduri

Fiind realizat din materiale moi si „croit” in asa fel incat sa ia forma feselor, un scaun ergonomic ofera un suport foarte bun sezutului si soldurilor. Prin urmare, presiunea care pica pe solduri in timpul folosirii unui scaun obisnuit, mai rigid, este drastic diminuata atunci cand este folosit un scaun ergonomic.

Diminueaza riscul aparitiei durerilor de spate

Cu un spatar usor ondulat, care ia forma literei „s” – cea coloanei – un scaun ergonomic de calitate ajuta la pastrarea coloanei in pozitia sa naturala, fapt care diminueaza sau chiar elimina riscul aparitiei durerilor de spate, o problema destul de comuna in randul persoanelor sedentare, care petrec mult timp la birou.

Reduc riscul aparitiei durerilor la nivelul gatului

Gatul si umerii incordati, pozitionati nefiresc, devin rigizi in cazul timpului indelungat petrecut la birou. Acest lucru poate cauza probleme grave de sanatate, cum ar fi spondiloza cervicala, o conditie degenerativa a coloanei cervicale. Specialistii de la ScauneOnline propun scaune ergonomice cu tetiera, pentru un suport adecvat al capului si gatului.

Colectia de scaune de pe ScauneOnline.ro satisface o gama larga de clienti, asigurand scaune ergonomice in diverse forme si culori, realizate din materiale rezistente si calitative, cu texturi moi, ideale pentru confortul utilizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *