Accesorii mobila
July 12, 2017 posted by admin

Procedura de lucru si clasele reprezentative a certificatului energetic Constanta

Simplitatea exprima si procedura de lucru, mai ales ca noi dispunem de specialisti cu o experienta destul de mare in intocmirea certificatelor energetice Constanta de o buna calitate, iar tot acesti specialisti o sa va ghideze in aproximatie tot timpul.

Clasa de performanta a acestor certificate energetice Constanta se face in functie de energia avuta, cladirile se clasifica pe o scala energetica in 7 clase, pornind de la clasa A: fiind consumul de energie cel mai scazut, care este pana in 125 de kWh/ metru patrat/ an ajungand pana la clasa G, fiind cel mai ridicat consum de energie, de peste 820kWh/ metru patrat/ an. La noi o sa gasiti cele mai bune certificate energetice Constanta, putand beneficia de tot ce aveti nevoie.

Cum se poate obtine un certificat energetic Constanta?

In primul rand, trebuie sa stiti ca exista mai multi pasi care va ajuta sa intrati in posesia unui astfel de certificat energetic Constanta, iar unul dintre ei este cel de a lua contact cu noi pentru a putea stabili impreuna detaliile cele mai important, precum: data si ora la care se poate face vizita la constructia cu pricina, locatia constructiei si actele de care aveti nevoie, pentru a va putea comunica si noi pretul certificatului.

In al doilea rand vizita la constructie este necesara, deoarece avem nevoie de minim 10 minute si maxim 20 pentru a putea face masurarile necesare si a strange informatiile de care ne putem folosi.

Iar in al treilea rand, pentru a putea elibera un astfel de certificat energetic Constanta trebuie sa studiem cu atentie toate actele pe care ni le-ati oferit, sa fim atenti la datele din acte si la datele ce le-am luat cand am fost in vizita la constructie pentru a putea intocmi un certificat perfect.

Eliberarea certificatului energetic Constanta si actele necesare.

Eliberarea certificatului energetic Constanta se face cu ajutorul urmatoarelor acte: copia dupa planul schitei a apartamentului sau a locuintei, planurile de arhitectura pentru alte tipuri, comunicarea anului in care a fost construita cladirea si strangerea informatiilor care ne ajuta la calcularea si oferirea unui pret exact al acestui certificat.

Pentru eliberarea unui astfel de certificat luam in considerare reglemantarile principale legale, precum Legea nr 372/2005 replublicata care priveste performanta cladirilor in raport electric si Legea nr 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr 372/2005 care au ca scop aceeasi privire a performantei.

Informatiile necesare si detaliile eficiente privind certificatul energetic Constanta.

Pe www.certificat-rapid.ro o sa observati cu exactitate ce este un certificat energetic Constanta, fiind reprezentat de documentul care atesta performantele energiei electrice ale locuintei. Aceste informatii se refera la consumul anual al energiei care ajuta la incalzirea constructiei, cat si pentru obtinerea apei calde.

Un astfel de certificat energetic Constanta trebuie sa contina si recomandari a unei imbunatari a performantei cladirii. Un aspect destul de important este legat de valabilitatea certificatului care este timp de 10 ani de la data intocmirii sale sau pana cand sunt efectuate lucrari de renovare, care ajuta la modificarea consumurilor energetice ale locuintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *