Accesorii mobila
April 7, 2017 posted by admin

Plase de insecte Bucuresti cu DA Design Confort

Plase de insecte Bucuresti cu DA Design Confort
plase insecte bucuresti

Ca sa putem sa inchidem plasele de insecte ce sunt orizonatale si simple, poate sa fie folosita si o pereche de opritori care se fixeaza o lamela de inchidere. Pentru a inchide o plasa orizontala duble se  realizeaza practic in doar  doi timpi respectiv  o parte din ea se va fixa intr-o pozitie care e numita intermediara,  folosind pentru asta opritori si cealalta parte se etanseizeaza fata de prima parte folsoindu-se pentru asta  un sistem de magneti. In momentul in care sunt utilizate la intrarile pe care el au usile de niste plasele de insecte in Bucuresti, niste plase de tip rulou orizontale,  ele sunt prevazute in acea parte de jos  cu ghidaje avand culisare speciala respectiv ceva mai inguste si care se confectioneaza  dintr-un aluminiu care e extrudat ce e mai rezistent, el  fiind protejate impotriva unei eventuale loviri accidentale.

Plasa de insecte de tip plisse

Plasa de insecte in Bucuresti , care e cunoscuta ca fiind de tip plisse poate sa culiseze un sistem de role si  constructia ei care e speciala si garanteaza o inchidere ermetica. O astfel de plasa are  fiabilitatea ridicata , ea putand  imprima o eleganta aparte in oricare dintre  locuintele in care se foloseste. E considerata de catre specialisti ca plasa de insecte care e  ideala pentru  usa de balcon sau de ce nu, pentru  o mansarda.

Culorile standard pe care le are aceasta plase sunt culori din gama alb – RAL 9010 cat si maro care e din gama Ral 8014, dar  la cererea clientilor pot fi vopsite in oricare  alta culoare care este parte din gama RAL sau ca o imitatie de lemn dar sita  ramane mereu de culoare gri.

Astfel de plase de insecte in Bucuresti, cunoscute ca fiind de tip plisse pot  avea dimensiuni maxime ce sunt cuprinse intre 1500 mm in latime ajungand  pana la 2350 mm  inaltime.

Actionarea unei astfel de  plase tip plisse care este intr-un canat simplu e simpla si face numai  prin tragere orizontala si astfel deschiderea si inchiderea pe care o are plasa se  face foarte usor. Plasa aceasta de tip plisse cat si in simplu canat poate avea puncte intermediare pentru oprire.

Plasa cu doua canate

Aceasta plasa care e de tip plisse detine un sistem de culisare care e pe  sistem de role si constructia speciala  poate sa garanteze o inchidere care e facuta ermetic. O astfel de plasa are  o fiabilitate ridicata si  poate sa imprima o eleganta care e aparte in locuinta in care se  monteaza. E deasemeni  ideala pentru a se utiliza la  usile de la balcon sau la cele de la mansarda.

Culorile standard pe care le are o astfel de  plasa sunt alb care face parte din gama RAL 9010 cat si culoarea maro ce face parte din aceeasi gama Ral 8014,  si la cerere pot  fi vopsite in orice alta culoare care face parte dintr-o gama RAL sau dintr-o imitatie de lemn, iar sita va ramane intotdeauna gri.

Plasele care sunt de tip plisse pot avea dimensiuni maxime ce sunt cuprinse intre 3000 mm latime pana la 2350 mm inaltime.

Actionarea tipului de plase e una simpla, aceasta facandu-se in primul rand prin tragerea  orizontala din acest motiv deschiderea cat si inchiderea plasei se  face foarte  usor. Plasa care e de tip plisse intr-un canat este posibil  sa aiba niste puncte intermediare ce sunt necesare pentru oprire. Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.reparatii-termopane-official.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *