Mobila birou
April 4, 2014 posted by admin

Pentru confort sporit alege mobila birou ergonomica

Pentru confort sporit alege mobila birou ergonomica

Se stie ca prima impresie conteaza intotdeauna, iar in afaceri aceasta impresie trebuie sa fie favorabila pentru ca de ea depinde succesul tau. Poate ca unii patroni nu acorda destula importanta in alegerea de mobila birou, insa si de ea depinde succesul in afaceri. Cum asa?

Mergand pe principiul primei impresii, o companie serioasa trebuie sa aiba si un birou, daca nu mare si spatios, cel putin amenajat cu bun gust, care sa lase o parere favorabila tuturor clientilor si potentialilor parteneri de afaceri inca din primul moment. Cucerindu-i din prima, sansele iti cresc considerabil.

Pentru aceasta, holul trebuie mobilat corespunzator, biroul de receptie la fel si, in special, biroul managerului, acesta fiind locul unde se bate palma pentru viitoarele contracte. Pe langa partea ce tine de estetica, o mobila de birou trebuie sa fie si utila si ergonomica in acelasi timp pentru ca ea nu trebuie doar privita, ci si utilizata.

Care este mobila birou de care am nevoie?

Pentru o afacere de succes ai nevoie si de un loc potrivit, adica un birou perfect amenajat, unde sa-ti desfasori activitatea. Biroul trebuie mobilat cat mai confortabil, astfel incat starea de spirit a intregii echipe sa atinga cote maxime, iar productivitatea sa creasca.

Deci, care sunt principalele piese de mobilier pe care trebuie sa le contina un birou pentru a fi perfect echipat? In primul rand, ai nevoie de o masa. Aceasta poate fi o masa  de birou special conceputa pentru personal, o masa pentru manager sau o masa pentru sala de conferinte. Pentru a se potrivi 100% cu ceea ce-ti doresti cel mai bine este sa o faci la comanda.

Dulapurile sunt si ele la fel de importante si foarte necesare unui birou. Ele trebuie sa fie prevazute cu multe sertare si rafturi pentru o depozitare corespunzatoare a actelor. Pentru siguranta actelor deosebit de importante poti comanda dulapuri cu cheie.

In ceea ce priveste materialele utilizate pentru realizarea mobilei de birou,  in 2014 se utilizeaza cu succes MDF-ul si PAL-ul melaminat imbinate cu sticla si metal. Culorile pot fi, de data asta, chiar si inchise, negru, mahon sau brun, pentru a sublinia importanta incaperii, eleganta si seriozitatea firmei.

De ce mobila birou ergonomica?

In special pentru birourile mici, in care spatiul este o adevarata problema, dar nu numai, a fost conceputa mobila de birou ergonomica. Pe langa partea estetica, aceasta are un rol bine definit: acela de a oferi posibilitatea de a obtine un birou perfect functional, indiferent de dimensiunile acestuia.

Mobila ergonomica se face doar la comanda, ea fiind personalizata dupa spatiul si nevoile tale. Mesterii tamplari se folosesc de jonctiuni, casetiere sau panouri despartitoare pentru a obtine o mobila dinamica, care sa-ti ofere tot confortul si toata functionalitatea de care ai nevoie. Important este sa fii ingenios cand creezi astfel de mobila de birou, sa utilizezi orice mic spatiu si sa imbini caracteristicile a 2 piese distincte intr-una singura.

Dintr-un birou nu poate lipsi nici scaunul potrivit. Si acesta trebuie sa fie ergonomic, cu un spatar care se muleaza pe spatele celui care-l foloseste, tinandu-i coloana vertebrala dreapta si permitandu-i sa lucreze mai multe ore in sir fara sa apara durerile sacaietoare. Un spatar reglabil, cotiere si roti fac dintr-un scaun de birou o piesa de mobilier ergonomica perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *