Accesorii mobila
June 19, 2017 posted by admin

Panouri radiante Ecosun: ce sunt ele si unde se amplaseaza?

Panourile radiante Ecosun sunt panouri care reprezinta partea superioara a gamei de sisteme de incalzire si creeaza un confort termic in zonele rezidentiale si industriale. Acestea sunt economice, de mediu, au o viata destul de mare, sunt sigure, au un design modern si nu ocupa spatiul util. Economia este obtinuta prin transmiterea caldurii prin razele infrarosii. Ele sunt atasate la tavan sau pe perete, placa radianta indreptata la podea se incalzeste pana la 250 grade C si dispereaza grinzi de caldura la un unghi de 120 de grade. Aceasta metoda de transmitere a caldurii, energiei reprezinta 93% din caldura radianta asimilata de obiectele din jur, pardoseala, tavan, pereti, mobilier si doar 7% din energia termica radianta care se disperseaza in aer. Suprafetele incalzite cu ajutorul acestor panouri radiante Ecosun obtin o temperatura uniforma in toata camera si inaltimea acesteia.

Panourile radiante Ecosun sunt modele noi si au o eficienta sporita. Corpul din aluminiu elegant acoperit cu vopsele rezistente la caldura, iar calitatea organica are dimensiuni reduse, un sistem simplu de prindere si o placa radianta cu o dispersie mai mare a unghiului convex. Ele reprezinta o solutie buna pentru incalzirea optima a incaperilor.

 

De ce sa alegem panouri radiante Ecosun?

Aceasta alegere se face in functie de utilizarea principiului incalzirii radiante, deoarece aceste panouri radiante Ecosun au un finisaj unic al suprafetei si o distributie uniforma a temperaturilor pe suprafata panoului care asigura o iesire a unei cote maxime de energie termica sub forma de radiatie, reducand in acelasi timp elementul minim.

Panourile radiante Ecosun este o reprezentare a formelor din sticla, iar partea din fata a geamului se poate inlocui cu un panou pulverizat cu material plastic. Este un produs versatil care poate fi instalat atat in pozitia orizontala pe tavan, cat si pe vertical pe perete. Este potrivit atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele nerezidentiale. Panoul este prevazut cu un cadru din aluminiu anodizat cu maner versatil si este realizat dintr-un profil subtire, avand numai 20 mm. Panourile pot fi adecvate atat pentru aplicatiile de ingrijire a sanatatii cat si pentru propria locuinta. Conductoarele de alimente ale cablurilor sunt prevazute cu un dop.

Pentru ce sunt destinate aceste panouri radiante Ecosun?

Panourile radiante Ecosun de inalta temperatura sunt destinate in principal pentru inclzirea structurilor industriale, de depozitare si agricole, desi pot fi utilizate in orice structura cu o inaltime a tavanului de 3,5 m pana la 10 m. elementul de incalzire este o lamela de incalzire din aluminiu, prevazuta cu un finisaj special de suprafata electrochimiica silicat. Aceasta tehnologie protejata, permite obtinerea unor valor absolut exceptionale, de neegalat, de emisivitate pentru suprafata radianta care se aproprie de cele ale unui asa numit corp negru.

Versiunile oferite de catre panourile radiante Ecosun.

Panourile radiante Ecosun sunt oferite in versiuni una cu una, doua si trei lamele cu puteri de la 0,9 pana la 3,6 KW. In afara de finisarea standar a suprafetei de culoarea alba cu o acoperire cu pulbere foarte rezistenta, sunt disponibile versiuni anticorozive ale panourilor de incalzire. Aceste panouri sunt destinate incalzirii zonelor care necesita panouri mai rezistente, de exemplu, cu umiditate ridicata sau cu aer saturat cu sare sau alte substante. Aceste panouri radiante Ecosun se pot cumpara de pe www.panouri-radiante-infrarosii.ro permitand montarea panourilor sub un unghi, grile de protectie si cadru pentru montarea panourilor in placi din gips si gips- carton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *