Mobila
March 7, 2016 posted by Bianca Hau

Next Front, fronturi MDF vopsit cu un design placut in orice nuante si marimi!

Daca ai in plan sa-ti amenajezi locuinta cat mai modern, asa cum iti doresti, cea mai buna solutie o reprezinta fronturi MDF vopsit. Ai nevoie de un partener de incredere care sa-ti puna la dispozitie fronturi MDF vopsit de inalta calitate si la preturi atractive? Next Front este alegerea perfecta!

Next Front vine in sprijinul companiilor specializate in executia mobilei la comanda cu o oferta variata de fronturi MDF vopsit si fronturi MDF curbat.

MDF-ul vopsit este din ce in ce mai folosit in designul interior, atat in componenta mobilierului, cat si sub diferite forme pentru placari si obiecte de decor, fiind disponibil in variantele mat, semimat si lucios, cu grade de luciu de la 10% pana la 98%. Next Front recomanda ca in productia de mobila la comanda (bucatarii, living-uri, office) sa fie folosite fronturile si componentele din MDF vopsit mat, deoarece sunt mult mai usor de intretinut. Este adevarat, insa, ca gama de fronturi MDF vopsit lucios se afla in trend in ultimii ani, datorita aerului high class pe care il confera.

Next Front isi intampina clientii cu o gama variata de fronturi MDF vopsit!

Next Front vine in sprijinul clientilor cu o gama variata de fronturi MDF vopsit si anume:

  • fronturi MDF vopsit cu maner in cant – aceste fronturi se preteaza pentru cei care isi doresc o locuinta moderna, amenajata dupa utimele standarde. Sunt disponibile in varianta mata, lucioasa iar ca si nuanta clientii dispun de paletarul RAL- NCS. In cazul in care iti doresti o culoare care nu se regaseste in paletarul de culori, Next Front va face rost de culoare dorita de tine
  • fronturi MDF vopsit, varianta lucioasa. Mobilierul realizat din MDF vopsit lucios este un mobilier modern. Aceste fronturi se preteza cu succes atat in bucatarii, in dormitoare dar si in living-uri. Aceste tipuri de fronturi se mai pot utiliza pntru bai dar si pentru birouri
  • fronturi MDF vopsit, varianta mata – aceste fronturi sunt utilizate de catre persoanele carora le place mobilierul clasic. Genul acesta de mobilier este foarte apreciat in intreaga lume datorita numeroaselor posibilitati de design pe care le ofera. Un avantaj al acestui tip de mobilier,il reprezinta faptul ca se potriveste oricarei incaperi din locuinta ta.

Avand preturi avantajoase si raspunzand cu promptitudine oricarei solicitari, Next Front realizeaza produse de calitate, cu un design deosebit, care se potrivesc in mod eficient cu cererea existenta pe piata, devenind in acest fel un reper in domeniul producatorilor de mobila la comanda.

Alege cu incredere fronturi MDF vopsit de la Next Front!

Fronturile din MDF vopsit permit clientilor sa abordeze o multitudine de stiluri in realizarea mobilei la comanda si anume: mobilier modern ori clasic, dupa preferintele fiecaruia. Fronturile din MDF vopsit vor oferi cu siguranta incaperii o eleganta aparte si un rafinament deosebit.

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de calitate alege fronturi MDF vopsit de la Next Front! Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.nextfront.ro sau sa contactezi reprezentantii – 0724 242 626.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *