Mobila
June 25, 2014 posted by Adrian Baciu

Mobilier urban prin Prefabet – Pentru eleganta si stilul oricarui oras

Mobilier urban prin Prefabet – Pentru eleganta si stilul oricarui oras

Cine a iesit cel putin o singura data din tara si a vizitat orase dezvoltate din vestul Europei, Statele Unite ale Americii sau din oricare alta regiune dezvoltata a globului, a avut prilejul sa cunoasca cu adevarat modernismul marilor orase. Practic, o vizita printr-o capitala sau un oras important din aceste tari iti ofera senzatia de modern, de curat, de civilizatie, de stil aparte. Aceasta situatie este favorizata in principal de stilul arhitectural al acestor metropole, dar si de modul in care ele sunt amenajate de catre autoritati. In aceasta amenajare se inscrie cu succes fiecare tip de mobilier urban ales. De la o jardiniera asezata cu bun gust pe o alee, o banca dintr-un parc sau niste bolarzi decorativi pe o strada linistita, toate sunt elemente care contribuie la eleganta unui oras.

Mobilier urban de la Prefabet – Firma care imbraca frumos orice asezare urbana!

Nevoia de civilizatie si de modernism nu este, din fericire, lipsita nici din tara noastra. Si la noi au aparut firme care contribuie la aspectul frumos si elegant al oraselor prin oferirea de mobilier urban de calitate, cu stil si mult rafinament. Una dintre acestea este compania Prefabet din Liteni, judetul Suceava. Aceasta firma se mandreste deja cu numeroase lucrari de amenajare cu mobilier urban pentru promenade, parcuri si parcari. Lucrarile de amenajari sunt compuse din mai multe elemente, realizate de firma cu cele mai bune tehnologii existente la ora actuala pe piata de profil.

Compania Prefabet intelege faptul ca amenajarea unui spatiu public este o activitate delicata si complexa, care trebuie sa satisfaca toti participantii la viata urbana. Este esential sa se tina seama de faptul ca cetatenii au necesitati si cereri care trebuie luate in calcul, si care nu sunt intotdeauna compatibile cu autoritatile care iau decizii. In oferta de mobilier urban oferit, Prefabet tine cont de functionalitatea obiectelor, materialele folosite, dimensiunile si rezistenta lor.

Lucrarile de mobilier urban Prefabet sunt compuse din fabricarea matritelor de turnare a betonului, dupa desenele tehnice oferite de beneficiari. Toate acestea sunt configurate la comanda, al doilea pas fiind producerea prefabricatelor si montajul acestora. Este esential sa stiti faptul ca absolut toate elementele fabricate de profesionistii firmei din Suceava sunt in acord cu standardele armonizate europene, fiind realizate intr-un sistem de management al calitatii, integrat cu normele de protectie a mediului.

Care sunt piesele de mobilier urban realizate de Prefabet? 

Un mobilier urban constituie un termen utilizat in zilele noastre care infatiseaza toate obiectele ce sunt instalate in spatiul public al unui oras, si care raspunde tuturor necesitatilor utilizatorilor. Cu alte cuvinte, termenul de mobilier urban include o serie extinsa de obiecte si angrenaje care apar in spatiul public al unei asezari urbane, si care indeplinesc mai mult decat o functie decorativa, una functionala si necesara vietii publice urbane.

Compania Prefabet vine in intampinarea celor responsabili cu aspectul elegant al oraselor, cu o gama extinsa de tipuri de mobilier urban realizate la cele mai inalte standarde. Din aceasta categorie, fac parte:

– bancile de beton: practice si estetice in acelasi timp, aceste produse se incadreaza perfect in peisajul oricarui spatiu urban;

– jardiniere beton: de culoare gri deschis si forma dreptunghiulara, acestea pot fi amplasate in diferite spatii urbane: curti, parcuri, strazi, si parcari;

– bolarzi beton: realizati din beton de tip piatra spalata, acestia au un aspect foarte placut datorita combinatiei de culori. Ei sunt aproape sferici, avand o portiune plana care va fi asezata pe asfalt;

– cos de gunoi urban: pot fi instalate pe trotuare, in exteriorul anumitor cladiri, parcuri, complexe comerciale, sau alte locuri de acest gen. Cosurile constituie solutia ideala atunci cand vine vorba de pastrarea ordinii si curateniei.

In paralel cu diferitele modele de mobilier urban, compania Prefabet din Suceava mai produce si: garduri din beton, capace rigola, tuburi din beton, pavaje, boltari pentru zidarie si fundatie. Toate produsele sunt oferite la preturi accesibile.

Date de contact:

Str. Gainariei nr. 127, oras Liteni

Suceava, RO 727335

Email: info@prefabet.ro

Telefon: 0230 534 217

Fax: 0230 535 961

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *