Mobilier urban
July 14, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Mobilier urban Prefabet – Schimba imaginea orasului!

Mobilier urban Prefabet – Schimba imaginea orasului!

Frumusetea unui oras se datoreaza nu doar arhitecturii specifice, ci si mobilierului urban, cel responsabil de confortul cetatenilor. Daca vrei sa imbunatatesti imaginea orasului tau, apeleaza la un profesionist in domeniu capabil sa-ti raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de design, rezistenta, si utilitate.

Prefabet, producator de garduri din beton, capace rigola, tuburi din beton, pavaje, jardiniere si multe altele, executa la cele mai inalte standarde calitative mobilier urban pentru toti cei care doresc sa aduca un plus de eleganta orasului.

Aspecte precum durabilitatea, intretinerea minima, rezistenta ridicata, armonia estetica cu mediul inconjurator si in special functionalitatea, sunt criterii care definesc proiectele  de mobilier urban Prefabet.

Asiguram o gama completa de mobilier urban, de la banci din beton, cosuri de gunoi si jardiniere, pana la bolarzi din beton spalat pentru diminuarea traficului auto.

Mobilier urban – Cartea de vizita a orasului

Fiecare oras al lumii ascunde o poveste unica si are o identitate proprie. Cu alte cuvinte, niciun oras nu seamana cu altul, fiecare oferind o experienta aparte atat locuitorilor, cat si turistilor.

Mobilierul urban este o componenta importanta a imaginii si functionalitatii unui oras. Nu exista un model anume de mobilier urban, esential este ca acesta sa raspunda in principal ideei de confort urban. In acest sens, un mobilier urban trebuie sa aiba la baza obiecte personalizate care sa integreze cat mai bine peisajul fiecarui oras si fiecarui cartier al acestuia.

Elementele de mobilier urban trebuie sa fie placute, functionale, usor de intretinut, moderne si traditionale in acelasi timp, discrete si lista poate continua. Datorita importantei sale, nu este gresit sa afirmam ca mobilierul urban reprezinta cartea de vizita a unui oras.

Chiar daca pentru multi sunt simple detalii, bancile, jardinierele, stalpii si gardurile de delimitare, protectiile pentru arbori, panourile publicitare, adaposturile pentru asteptarea autobuzelor si parcurile de joaca pentru copii,  au menirea de a schimba imaginea unui oras.

Prefabet – Expert in mobilier urban

Amenajarea unui spatiu public este un proces complex care trebuie sa satisfaca toti participantii la viata urbana. Pentru ca proiectul sa fie unul de succes, apeleaza la Prefabet, furnizorul tau de mobilier urban.

De ce trebuie sa alegi produsele noastre? Simplu: Prefabet are in portofoliul sau numeroase lucrari de amenajare cu mobilier urban pentru promenade, parcuri si parcari. Compania noastra, formata exclusiv din specialisti in domeniu, executa urmatoarele obiecte de mobilier urban:

jardiniere din beton spalat cu hidroizolatie interioara: au la baza un model simplu, elegant, de culoare gri deschis si forma dreptunghiulara. Sunt ideale pentru curti, parcuri, strazi si parcari;

banci din beton spalat armate (acoperite cu scanduri din lemn):  designul lor se adapteaza cu usurinta oricarui spatiu public;

cosuri de gunoi din beton spalat: model simplu, elegant, cu forma patrata, de culoare gri deschis,  din material rezistent si antigraffiti;

dale din beton spalat;

bolarzi din beton spalat pentru limitarea traficului auto, aproape sferici, cu diametrul de 60 cm. Sunt o varianta economica de restrictionare a accesului, si se pot muta atunci cand se inlatura restrictiile.

Toate elementele sunt conforme cu standardele armonizate europene, fiind realizate intr-un sistem de management al calitatii, integrat cu normele de protectie a mediului.

Pentru a achizitiona mobilier urban cu un design unic si de o calitate ireprosabila, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *