Mobilier urban
January 20, 2015 posted by Lavinia Bilba

Mobilier urban de la Eurostart!

0c5c6afcca98e8e9a3f10ce4f09489d9Daca vrei o oferta completa pentru mobilier urban, Eurostart ofera diferite piese de mobilier la preturi dintre cele mai accesibile de pe piata. Compania pune la dispozitia celor interesati banci de beton sau din metal, cosuri de gunoi, jardiniere si multe alte produse similare. Fie ca doresti sa amenajezi intr-un mod original spatiul din gradina sau anumite spatii publice cum ar fi parcurile, echipa Eurostart iti furnizeaza piese de mobilier urban dintre cele mai variate, la un bun raport calitate-pret. Dimensiunile si paleta cromatica poate fi stabilita de comun acord cu clientului pentru a se incadra in cadrul oricarei locatii.

Acest mobilier urban oferit de Eurostart este destinat spatiilor verzi sau comerciale, a zonelor rezidentiale, parcari si a altor locuri de acest gen. Un avantaj al acestei companii fata de altele este diversitatea modelelor de care dispune compania Eurostart. Materialele intrebuintate sunt de inalta calitate, tratate cu lacuri si vopsele rezistente la conditiile meteo intalnite. Produsele realizate din beton sunt validate prin testele de laborator certificat. Viziteaza site-ul firmei si vei ramane impresionat de calitatea si diversitatea produselor oferite.

Eurostart ofera mobilier urban pentru toate gusturile!

Mobilierul realizat din beton se poate achizitiona in doua variante de finisaj: finisaj Petra sau Basic. Diferenta dintre cele doua poate fi vazuta pe pagina de internet a companiei eurostart-oradea.ro. Acestea prezinta o rezistenta ridicata la ciclurile de inghet si dezghet, dar si la fisuri, rupturi, intemperii, exfoliere si compresiune. La cerere, pentru a le proteja si creste rezistenta si durata de viata, se pot realiza tratamente superficiale anti-grafiti si de hidrofugare. In cadrul firmei vei putea comanda si jardiniere confectionate din beton intr-o paleta cromatica variata, din lemn de pin, folosit la exterior, in timp ce interiorul este realizat din material textil, dar si jardiniere din fonta, vopsita cu Negru Oxiron. Diversitatea de produse si forme vor satisface cu siguranta cele mai exigente gusturi.

Eurostart realizeaza banci metalice de exterior de diferite modele si marimi care se potrivesc in orice cadru natural. Bancile pot avea diverse modele constructive, pot fi duble sau simple, iar lemnul care este utilizat poate avea diverse culori cum ar fi verde, alb sau negru. Gama de banci din beton cuprinde banci realizate complet din beton sau in componenta cu alte materiale, banci cu sau fara spatar, care sunt prevazute cu jardiniere pentru depozitarea plantelor, in stil taburet, de forma rotunda, ovala, patrata sau dreptunghiulara, in forma de cub, cruce sau chiar si litere.

Despre Eurostart!

Compania Eurostart ofera celor interesati produse din categoria mobilierului urban, produse industriale si a spatiilor de joaca pentru copii. Echipa firmei ofera produse si servicii de calitate superioara si raspunde prompt tuturor solicitarilor, oferind disponibilitate si flexibilitate in tratarea tuturor situatiilor. Firma poate intemeia un parteneriat bazat pe incredere si respect cu clientii viitori si existenti. Persoanele interesate vor putea beneficia si de servicii de consultanta pentru achizitionarea de echipamente destinate procesarii deseurilor, echipamente cum ar fi tocatoare, statii de sortare si transfer deseuri si alte produse similare. Apeleaza cu incredere la Eurostart si vei obtine solutii viabile din punct de vedere tehnic si economic.

Datele de contact ale firmei Eurostart

Adresa firmei: Str. Moldovei, nr. 4, bl. PB.8 ap. 19, Oradea

Telefon: 0723 688 604

Email: office@eurostart-oradea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *