Mobilier urban
September 22, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Mobilier urban. Cum sa-ti amenajezi cat mai frumos orasul

Mobilier urban. Cum sa-ti amenajezi cat mai frumos orasul

Atunci cand te plimbi pentru prima oara intr-un oras, in special prin centrul acestuia, ce-ti atrage in primul si-n primul rand atentia? Sa fie arhitectura cladirilor, care este foarte asemanatoare in multe dintre orasele tarii, in functie de fiecare regiune in parte, sa fie culoarea, curatenia, aerul de vacanta pe care-l citesti pe fetele oamenilor din jurul tau, spatiile verzi sau ceea ce se cheama mobilier urban?

Daca faci parte din aceasta ultima categorie, este imposibil sa nu observi bancile pe care Primaria orasului le-a amplasat pentru trecatori, culoarea, modelul si grija pe care o au oamenii din oras pentru acestea. De asemenea, iti atrag atentia si jardinierele pline cu flori, fantanile, cosurile de gunoi, scurumierele si suporturile pentru biciclete. Toate aceste indicii iti arata ca ai de-a face cu un oras ingrijit, cu un oras modern a caror cetateni le pasa cu adevarat de modul in care arata propriul lor oras.

De unde fac rost de mobilier urban?

 

Pentru oradeni, mobilierul urban nu mai reprezinta o problema; pentru aceasta exista Eurostart! Compania oradeana, cu o experienta din 2006 in acest domeniu, a reusit sa devina un partener de incredere datorita calitatii pe care o au toate produsele pe care aceasta le comercializeaza. Vorbim despre produse fabricate de firme renumite in Europa si pe care Eurostart ti le pune la dispozitie acum si in Romania.

De la mobilier urban si pana la articole pentru spatiile de joaca, produse industriale si servicii speciale care te ajuta sa gestionezi rapid si eficient deseurile, Eurostart din Oradea se remarca prin disponibilitate, flexibilitate si profesionalism, facand fata oricaror solicitari venite din partea ta.

Iar cand vine vorba de mobilier urban, Eurostart iti ofera varietate, calitate si preturi imbatabile!

Mobilier urban pentru toate gusturile de la Eurostart

 

Mobilierul urban reprezinta acele elemente absolut indispensabile daca se doreste ca un oras sa fie curat, inainte de toate, dar si amenajat cu bun gust si practic deopotriva. Pana la urma trebuie sa recunoastem ca mobilierul urban se utilizeaza inca din Evul Mediu si-l identificam in fantanile oraselor antice amplasate in centrul acestora, in firmele comerciale amplasate pe fatadele anumitor cladiri, dar si in lampile care initial au fost cu ulei, apoi cu gaz si, in cele din urma, au functionat pe curent electric.

Poate ca iti pare un element nou, al civilizatiei moderne, insa mobilierul urban este prezent in vietile noastre dintotdeauna: troite, indicatoare, banci, statii de autobuz sau intrari in metrou, realizate odata cu dezvoltarea circulatiei, sau panourile informationale.

Pana la urma, rolul mobilierului urban nu este decat acela de a transforma orasul intr-un loc confortabil pentru toata lumea. Dar, in acelasi timp, mobilierul urban trebuie sa aduca un plus de eleganta orasului, sa ajute la mentinerea curateniei, sa fie functional, practic, usor de intretinut, discret, insa nu monoton. Si, nu in ultimul rand, sa aiba un pret accesibil.

Pentru toate aceste calitati si avantaje, cumpara si tu mobilier urban de la Eurostart care iti ofera spre vanzare mai multe modele de banci metalice sau banci din beton, jardiniere, fantani, scrumiere, cosuri de gunoi sau chiar si suporturi pentru biciclete!

Daca vrei sa ai parte de calitate si preturi bune, alege mobilier urban de la Eurostart. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Eurostart? Pentru detalii, suna la numarul 0723-688.604 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurostart-oradea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *