Mobila gradina
March 22, 2015 posted by Lavinia Bilba

Mobilier rustic de gradina realizat de Rustic Lemn Design!

mobilier rustic de gradinaAtunci cand esti in cautarea unui mobilier rustic de gradina poti apela cu toata increderea la Rustic Lemn Design. Acestia detin toate cunostintele in acest domeniu si vor reusi sa iti infrumuseteze gradina cu cele mai simple piese. Fiecare produs in parte este realizat cu multa dedicare si pricepere si respecta cerintele si necesitatile beneficiarilor. Pentru acest mobilier rustic de gradina se vor utiliza tipuri de lemn de cea mai buna calitate, iar clientul va putea alege dimensiunile, formele, modelele fiecarui produs in parte, dar si materialele care vor fi utilizate pentru confectionarea produselor.

Acest mobilier rustic de gradina este realizat din lemn lacuit si iti ofera tot confortul pe care il cauti. Acesti maestri ai lemnului sculpteaza fiecare produs in parte cu multa pricepere si daruire impletind armonios frumosul cu utilul. Cuvantul rustic se poate atrbui unui stil decorativ din trecut sau unui tip de mobilier si poate contine diferite obiecte cum ar fi balansoare, mese si scaune cu suprafete brute, care imita stilul din trecut. Toate produsele sunt oferite la preturi convenabile pe piata de specialitate.

Mobilier rustic pentru gradina ta de vis!

Acest mobilier iti ofera nu numai confortul de care ai nevoie, dar si un farmec aparte al vremurilor de altadata. Maestrii Rustic Lemn Design vor sculpta cu maiestrie fiecare bucata de lemn si vor impleti cat mai bine frumosul cu utilul. Esentele de lemn din care sunt confectionate produsele sunt atent alese si sunt adecvate pentru a confectiona un mobilier de calitate cu o duritate ridicata pentru obtinerea unor structuri de efect. Fiecare piesa este unicat si se va incadra perfect in spatiul pe care il ai. In acest fel iti vei putea petrece cu drag zilele de vara in gradina in compania familiei si a prietenilor. Mobilierul de gradina va avea o duritate specifica si va fi rezistenta la intemperii si actiunea factorilor naturii.

Acest mobilier rustic de gradina se va incadra perfect atat pentru decorarea unei gradini proprii, cat si pentru terasa de vara a unui restaurant sau a unui pub. Lemnul cel mai des utilizat pentru aceste produse este de stejar, carpen sau salcam si este tratat cu diferite substante pentru a rezista la actiunea intemperiilor, a ciupercilor, a degradarii fibrei si a daunatorilor de orice tip. Specialistii firmei asculta de fiecare data cerintele fiecarui client si stabilesc in mod exact care sunt modelele si culorile care se potrivesc cel mai bine cerintelor. In acest fel, poti fi sigur ca produsul finit este tot ceea ce iti doresti.

Rustic Lemn Design – aproape de cei dragi!

Aceasta societate ofera produse din lemn de cea mai buna calitate, realizate dupa cele mai inalte exigente, iar produsul finit va fi exact asa cum iti doresti. Vei putea infrumuseta orice gradina cu produse de calitate superioara executate si finisate cat mai atent. Fiecare obiect va putea fi realizat intr-o paleta variata de culori si modele pentru a se incadra spatiului, decorului si cerintelor tale. Acest colt de natura va fi locul in care te vei simti cel mai bine si iti vei petrece zilele de vara. Echipa firmei realizeaza nu numai mobilier rustic, dar si modern pentru gradini si alte produse din lemn la comanda. Daca vrei sa obtii mai multe informatii contacteaza cu incredere echipa Rustic Lemn Design.

Datele de contact ale firmei Rustic Lemn Design

Adresa firmei: str. Jimboliei, Nr. 21, Oradea

Telefon: 0745 106 708

Email: contact@rusticdesign.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *