Mobila gradina
July 18, 2014 posted by Lavinia Bilba

Mobilier rustic de gradina executat de Rustic Lemn Design!

Mobilier-rustic-de-gradina-jBjuS6Daca vrei sa iti amenajezi gradina intr-un stil unic, Rustic Lemn Design ofera mobilier rustic de gradina dupa preferintele clientilor, la preturi avantajoase. Mobilierul rustic ii va oferi gradinii tale un plus de farmec si va incanta privirile oaspetilor. Sculptarea lemnului este o arta ce impleteste armonios utilul cu frumosul. In categoria obiectelor de lemn, se numara: podete, balansoare, mobilier rustic de gradina si fantani decorative. Mobilierul rustic se remarca prin simplitate si acesta poate fi folosit pentru decorarea interioara a caselor sau a gradinilor si curtilor.

Mobilierul rustic confera gradinii tale un plus de farmec si incanta privirile oaspetilor. Mobilierul este de cea mai buna calitate si are un aspect cu adevarat atragator. Poti alege din diverse modele puse la dispozitie, sau poti crea mobilierul si la comanda pentru a se potrivi perfect cu spatiul pe care il ai disponibil. Modelele si culorile le alegi dupa propriul plac, iar specialistii Rustic Lemn Design se vor asigura ca produsul finit va fi exact ce iti doresti. La un raport calitate-pret avantajos, piesele de mobilier sunt de calitate, si au rolul de a transforma gradina in locul ideal la care ai visat.

Mobilier rustic de gradina de calitate!

Piesele de mobilier rustic sunt unicate, adaptate la nevoile fiecaruia. Mobilierul rustic de gradina este confectionat din lemn lacuit si iti asigura confortul de care ai nevoie. Esentele folosite in realizarea acestora sunt dintre cele mai diverse pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi. Avand in vedere ca mobilierul este conceput pentru exterior, acesta trebuie sa aiba o rezistenta deosebita. Pentru ca piesele sa reziste in timp, este utilizat lemnul de esenta tare: carpen, salcam sau stejar. Echipa firmei iti ofera consultanta in ceea ce priveste cea mai buna varianta de constructie de mobilier rustic pentru gradina ta.

Elementele de mobilier sunt extrem de frumoase si functionale in acelasi timp, dand o nota de eleganta si rafinament gradinii. Lemnul este tratat cu substante speciale impotriva daunatorilor, ciupercilor si pentru deteriorarea fibrei. Mobilierul se va potrivi si in spatii mici, si cu siguranta va fi un punct de atractie al gradinii tale. Gradina este un colt de natura in care ai posibilitatea de a te relaxa si a te bucura de compania prietenilor si a familiei. Lemnul este tratat cu lacuri corespunzatoare pentru a fi ferit de intemperii si pentru a pastra aspectul de nou cat mai mult timp.

Cine executa mobilier rustic de gradina?

Cu sediul in Oradea, compania Rustic Lemn Design ofera clientilor o gama variata de produse din lemn, ce pot satisface si cele mai exigente gusturi. Societatea ofera mobilier pentru exterior, si anume: foisoare, terase, mobilier de gradina si mobilier pentru interior confectionat din PAL. Toate piesele sunt executate in conformitate cu dorintele clientilor, in functie de spatiul alocat. Piesele de mobilier sunt disponibile intr-o paleta cromatica diversificata. Pentru informatii suplimentare privind mobilierul rustic de gradina, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Rustic Lemn Design.

 

Datele de contact ale firmei Rustic Lemn Design

Adresa firmei: Str. Jimboliei, Nr. 21, Oradea

Telefon: 0745 106 708

Email: contact@rusticdesign.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *