Accesorii mobila
June 30, 2015 posted by admin

Mobilier restaurant de la EVO HoReCa – descopera tendintele actuale!

Mobilier restaurant de la EVO HoReCa – descopera tendintele actuale!

Atunci cand ne gandim sa pornim o afacere, ideea de a deschide un restaurant este prezenta in foarte multe din cazuri. Insa un restaurant nu inseamna doar bucatari talentati si cele mai delicioase preparate culinare. Un restaurant trebuie sa fie un mediu primitor, cu mobilier confortabil, care sa le ofere clientilor placerea de a servi masa in oras. De aceea, designul cat mai functional si estetic reprezinta o regula obligatorie daca va doriti ca restaurantul dumneavoastra sa aiba succes.

Asadar, in cazul in care cautati un partener care sa va ofere moblier restaurant de calitate si la cele mai accesibile preturi, Evo Horeca este solutia ideala. Avand un catalog online de peste 3000 de scaune, fotolii, mese, baruri si alte produse, dumneavoastra veti avea de unde sa gasiti inspiratia. Fiecare produs este realizat cu atentie la detalii si finsaje, avand la baza cele mai bune materiale.
Totul se face pe comanda, in functie de dimensiunile, culorile sau modelul pe care le doriti, intrucat specialistii in design si arhitectura stau mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a gsi cea mai buna solutie. Beneficiati de transport, montaj, service garantie si postgarantie, dar si de produse cu o rezistenta mare la uzura si finisaje extraordinare.

Cum stii sa alegi corect un mobilier restaurant?

Pe langa personalul angajat si un meniu diversificat, mobilierul sta la baza succesului unui restaurant. Orice restaurant trebuie mobilat cu stil si eleganta, astfel incat spatiul sa fie transformat intr-un loc cat mai placut. Desigur, nu trebuie sa ne gandim ca un mobilier restaurant trebuie sa fie doar elegant. Calitatea acestuia este la fel de importanta, nu doar pentru clienti, ci si pentru afacerea dumneavoastra. In plus, un mobilier de calitate ii va determina pe clienti sa revina, acestia fiind multumiti atat de servicii, cat si de conditiile oferite.
In ce consta un mobilier restaurant ? Ei bine, dintr-un asemenea local nu trebuie sa lipseasca mesele si scaunele, cateva canapele, un bar si de ce nu, mobilierul pentru terasa, in cazul in care dispune si de un spatiu exterior. Se va alege o tema si in functie de aceasta se vor folosi culorile potrivite, aranjamente, flori, corpuri de iluminat deosebite si alte accesorii decorative.
Insa, cele mai importante piese de mobilier sunt scaunele si mesele, intrucat acestea trebuie sa indeplineasca toate conditiile unui serviri impecabile. In functie de acestea este stabilit gradul de confort, dar si satisfactia clientilor.

La Evo Horeca gasesti mobilier restaurant de prima clasa!

Intetionati sa deschideti un restaurant sau vreti sa-l renovati pe cel vechi? Evo Horeca va asteapta cu o gama selecta de mobilier restaurant, conceput la cele mai inalte standarde de calitate. De aici puteti comanda scaune, canapele, mese si multe alte accesorii pentru bar, la cele mai avantajoase preturi. Aceste piese de mobilier sunt realizate din materiale de calitate, astfel incat sa aiba o rezistenta buna la uzura si sa poata fi utilizate o perioada cat mai lunga de timp. pentru a descoperi ofertele , vizitati www.evohoreca.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *