Mobila
October 15, 2015 posted by Bianca Hau

Mobilier pentru baruri practic si modern de la Evo Horeca

16d71176040690b6c94d62357f8d1ba6

Daca ai in plan deschiderea unui nou bar, nu lasa la intamplare alegerea celui mai potrivit mobilier pentru baruri. Defineste-ti stilul, stabileste publicul tinta si verifica oferta Evo Horeca pentru cele mai interesante propuneri de mobilier pentru baruri.

Mobilier pentru baruri la mare cautare – baruri modulare luminoase de la Evo Horeca

Am o prietena care si-a deschis cateva locatii de baruri in oras. Nu este un oras mic, iar oferta de cafenele, puburi si baruri este destul de mare. Insa ea a reusit sa castige simpatia clientilor printr-o amenajare avangardista a fiecarei locatii. A studiat cu atentie oferta de pe piata si a gasit in cei de la Evo Horeca cea mai potrivita recomandare pentru barurile ei. A ales mobilier pentru baruri luminos, ca modelele prezentate aici: http://www.evohoreca.ro/produse/mobilier-horeca/baruri. Atmosfera creata in interiorul fiecarei locatii este unica.

Mobilierul de tip modular permite un transport facil si o montare simpla. De asemenea, cei care doresc pot adapta elementele si crea noi piese de mobilier. Spatiile create in interiorul mobilierului pentru barmani sunt bine proportionate si perfecte ca spatiu pentru a depozita tot ceea ce are nevoie un bun barman. Cocktail-urile curg, iar clientii se bucura de o atmosfera moderna si vesela dupa o zi plina.

Alegerea pieselor de mobilier nu este atat de usoara pe cat s-ar crede. Cata munca este nevoie de amenajarea propriei case, in care iti cunosti nevoile mai bine decat oricine altcineva! Dar cat efort implica amenajarea unei locatii deschise publicului, unde trebuie sa ghicesti starea clientilor din target, pentru a crea un media atractiv pentru cat mai multi dintre ei.

Amenajarea barurilor devine mult mai accesibila o data cu promotiile oferite de Evo Horeca in magazinul lor online Evohoreca.ro. Poti alege din produsele selectate piese de mobilier potrivite pentru stilul afacerii tale. Gasesti toate ofertele aici, http://www.evohoreca.ro/promo–promotie–1.html.

Transforma cumparaturile intr-o experienta placuta si confortabila alegand mobilier baruri din magazinul online Evohoreca.ro!

Cu o experienta de piata de peste un deceniu, compania Evo Horeca are un portofoliu larg de clienti si peste 400 de proiecte de amenajari puse in practica cu succes. Cu sediul in Bucuresti, firma puna la dispozitia clientilor sai optiunea de transport gratuit catre orice locatie in tara, asigurand conditii de livrare optime fiecarui produs ales.

Din oferta generoasa Evo Horeca se pot enumera mobilier pentru baruri, scaune, fotolii, canapele, mese, sezlonguri, leagane, carucioare si accesorii de iluminat. In cazul in care un client are nevoie de piese de mobilier personalizate, reprezentantii Evo Horeca preiau si comenzi si realizeaza mobilier conform indicatiilor clientului.Toate produsele sunt in conformitate  cu standardele ISO 9001.

Vrei sa ai parte de cele mai noi si moderne produse de mobilier pentru baruri, cafenele, terase sau cluburi? Nu mai sta pe ganduri si studiaza oferta Evo Horeca, defineste-ti stilul si alege piesele de mobilier potrivite impreuna cu consultanti specializati. Afla toate detaliile necesare apeland numerele de telefon 0728 99 33 88, 0752 32 39 02, 021 667 03 96 sau viziteaza sediul Evo Horeca din Sos Chitilei nr 177 – 178 A, sector 1, Bucuresti.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *