Mobilier medical
September 11, 2015 posted by Bianca Hau

Mobilier medical de la Kwesto – alegerea celor care isi doresc calitate!

Mobilier medical  de la Kwesto – alegerea celor care isi doresc calitate!

Mobilierul medical face parte din categoria produselor ce necesita o atentie speciala, dat fiind ca orice element din sistemul medical este important pentru sanatatea pacientilor si eficienta medicilor. Acesta trebuie sa fie rezistent, usor de intretinut si din materiale ce mentin un nivel optim de igiena. De asemenea, mobilierul trebuie sa fie cat mai usor de utilizat si practic, intrucat timpul inseamna viata.

Kwesto stie exact cum arata un mobilier medical de calitate superioara si va invita sa descoperiti o gama variata de produse. Astfel, puteti alege dintre dulapuri din inox de perete, dulapuri din inox cu usi glisante sau dulapuri din inox pe picioare. De asemenea, puteti comanda dulapuri medicale cu usi de sticla, ideale pentru cabinete. In acestea se pot stoca arhivele si dosarele pacientilor, precum si alte tipuri de documentatie.

Care sunt avantajele unei colaborari cu Kwesto? Calitate de top, comanda online rapida si preturi atractive. In plus, ofertele variate va permit sa comandati exact acel produs care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Pentru a fi siguri ca luati decizia corecta, reprezentantii magazinului va stau oricand la dispozitie cu informatii si sugestii.

Mobilier medical – tipuri de dulapuri inox

La Kwesto nu trebuie sa alegeti dintre cele doua categorii, aici fiind locul ideal in care le puteti alege pe ambele. Astfel, daca aveti nevoie de niste dulapuri din inox de perete, aici gasiti produse de calitate superioara. Materialul din care sunt realizate acestea este inoxul,iar constructia lor este una de tip portant. Politele sunt din tabla de inox cu o grosime ce permite dulapului sa suporte o greutate de pana la 50 kg. Asadar, rezistenta este punctul forte al acestor produse.

In cazul in care vi se par mai usor de folosit dulapurile cu usi glisante, puteti beneficia de un mobilier medical adaptat cerintelor dumneavoastra. Astfel, dulapurile din inox cu usi glisante sunt de asemenea rezistente, sunt prevazute cu sipca inferioara pe baza de role de deplasare si sunt mult mai usor de manipulat. Greutatea pe care o suporta este la fel de mare ca si in cazul celor cu usi portante.

In cele din urma, puteti alege dulapuri din inox pe picioare. Acestea pot fi amplasate oriunde, fiind ideale pentru domeniul medical. Sunt realizate integral din inox, politele sunt rezistente, iar doua dintre acestea sunt reglabile. De asmenea, inaltimea dulapurilor poate fi ajustata, acestea fiind dotate cu talpi de plastic.

Comanda mobilier medical de la Kwesto si ai parte de calitate!

Asadar, aici puteti gasi mai multe tipuri de dulapuri din inox, dar si dulapuri medicale pentru cabinete sau farmacii. Preturile acestui mobilier medical sunt foarte atragatoare, iar dumneavoastra nu trebuie sa depuneti niciun efort, decat sa trimiteti comanda online si sa asteptati livrarea. Echipa de aici se ocupa de toate detaliile, astfel ca toti clientii sunt mereu multumiti de prestarea serviciilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *