Mobila birou
May 30, 2014 posted by Lavinia Bilba

Mobilier de birou oferit de Kwesto!

Mobilier de birou oferit de Kwesto!

Ansamblu-birou-NkidDDaca vrei sa iti mobilezi biroul sau vrei sa il redecorezi, compania Kwesto iti ofera toate componentele necesare mobilarii unui birou. Toate obiectele de mobilier de birou sunt confectionate din materiale de calitate si oferite la un raport excelent calitate-pret. Produsele sunt confectionate din placi fibrolemnoase laminate si in functie de preferintele tale, poti opta pentru lemn de cires, fag sau salcam. Piesele de mobilier de birou sunt livrate in stare demontata, singurul element montat fiind containerul. Desi se livreaza demontate, fiecare ambalaj contine instructiuni clare pentru ca montarea sa fie facuta usor si simplu.

Obiectele de mobilier sunt de diferite marimi si aspecte pentru a se incadra perfect in orice spatiu. Caracterizate cu un grad ridicat in ceea ce priveste calitatea, aceste modele de mobilier sunt ideale pentru spatiile de birouri. Indiferent de produsele pentru care vei opta, ai garantia unor produse de calitate, realizate la cele mai inalte standarde cu modele dintre cele mai diverse, pentru toate gusturile si toate buzunarele. Oferite la un raport excelent calitate-pret vei putea sa iti mobilezi biroul asa cum iti doresti prin intermediul firmei Kwesto.

Avantajele mobilierului de birou Kwesto!

Dulapurile sunt executate din placi laminate de diferite grosimi si diferite culori, pentru ca acestea sa fie usor de asortat cu restul mobilierului. In plus, acestea sunt prevazute cu usi in asa fel incat dulapurile sa fie inchise, continutul lor sa fie ascuns. Datorita functionalitatii multiple a acestor dulapuri, ele se adreseaza tuturor domeniilor de activitate si pot fi intrebuintate ca spatii de depozitare sau ca spatii utile pentru infrumusetare sau design. Modelele de dulapuri pot fi mai complexe, formate din mai multe corpuri cu dimensiuni diferite, fiind ideale pentru birourile mai spatioase.

Firma ofera si modele de mese de conferinta pentru desfasurarea unor intruniri si sedinte. Masa de conferinta poate fi prevazuta cu un blat de forma circulara, confectionat din melamina disponibila in 3 variante, cum ar fi calvados, fag sau wenge sau poate avea blatul de forma dreptunghiulara. De asemenea, poti gasi masa pliabila, precum si masuta de tip bistro, confectionata din inox. Mobilierul de birou comercializat se caracterizeaza prin calitate, aspect estetic elegant si functionalitate. Echipa Kwesto vine in intampinarea clientilor sai cu solutii practice, atractive si originale pentru a obtine decorarea biroului asa cum isi doresc. Indiferent de stilul pe care il abordezi, vei putea sa iti personalizezi biroul in functie de preferinte.

Unde gasesti mobilier de birou?

Infiintat in Ramnicu Valcea, Kwesto furnizeaza mai bine de 12.000 de produse incepand de la dotarea de baza a birourilor si terminand cu variantele de dotare a spatiilor de productie. In plus, Kwesto ofera cele mai bune produse de pe piata, la preturi foarte avantajoase.  Compania face fata solicitarilor impuse de clienti si de piata interna, dand dovada de flexibilitate economica. Mai mult decat atat, Kwesto asigura responsabilitatea cuvenita distribuirii produselor si ofera garantie pentru toate produsele si activitatile sale. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Kwesto.

Datele de contact ale firmei Kwesto

Adresa firmei: Str. Campului, Nr.15A, Ramnicu Valcea

Telefon: 0720 549 415

Email: kwesto@kwesto.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *