Mobila baie
September 8, 2014 posted by Lavinia Bilba

Mobilier baie la comanda de la Mobiladoro!

b1a8108b33ce5941eb457dcf434c8209Mobila la comanda prezinta numeroase avantaje, de la modele executate in conformitate cu spatiile si preferintele clientilor, pana la obtinerea unor produse rezistente, de care sa te poti bucura timp indelungat. Mobiladoro ofera mobilier baie la comanda, precum si pentru alte incaperi din locuinta. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa firmei iti ofera mobilier baie la comanda de care ai nevoie pentru amenajarea casei tale asa cum iti doresti. Toate produsele oferite au un raport optim calitate-pret, si sunt atent executate si finisate de catre adevarati profesionisti.

Pe langa executarea unor produse unice si de calitate, firma Mobiladoro se ocupa si de realizarea masuratorilor, transportul si montarea mobilei la adresa clientului. In plus, acestia iti ofera consultanta de specialitate in ceea ce priveste alegerea pieselor de mobilier pentru fiecare camera, si pentru optimizarea eficienta a spatiului. Personalul calificat al firmei si utilizarea unor furnizori de materiale renumiti sunt aspectele ce recomanda firma ca fiind o alegere potrivita. Poti obtine mobila de calitate in Bucuresti si in zonele limitrofe. Producatorul de mobila Mobiladoro iti va transforma visele in produse unice de amenajari!

Mobilier baie la comanda pentru fiecare!

Mobiladoro iti ofera produsele pe care ti le doresti, indiferent ca optezi pentru mobilier simplu, fara detalii, in culori naturale, fie ca doresti un mobilier colorat care sa completeze decorul din baie.  Pentru a obtine piese de mobilier de calitate pentru baia ta, cea mai buna varianta este mobila la comanda. In acest fel, chiar daca ai o baie micuta sau una spatioasa, vei gasi solutiile potrivite pentru amenajarea inteligenta a acestui spatiu. Pentru realizarea mobilierului se utilizeaza PAL si MDF, in combinatie cu alte materiale in functie de fiecare piesa in parte. Specialistii Mobiladoro vor pune in practica ideile tale in realizarea mobilierului dorit.

Cerintele clientilor in ceea ce priveste structura, design-ul, dimensiunile, finisajele si materialele vor fi respectate pentru a obtine calitate la preturi mici. Piesele de mobilier realizate de Mobiladoro dispun de garantie valabila 2 ani. Compania iti ofera solutii viabile pentru baia ta, pentru ca spatiul sa fie utilizat la maxim, iar tu sa te bucuri de o baie practica si moderna. Mobiladoro se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva, executand mobila dorita pentru fiecare incapere din camera. Rezultatele obtinute iti vor depasi asteptarile si vei avea casa pe care o doresti si fiecare incapere dupa preferintele tale.

De ce Mobiladoro?

Alege compania Mobiladoro pentru ca este o echipa de experti cu pregatire in domeniu care ofera produse de mobilier pentru fiecare in parte. Mobila la comanda are avantajul de a indeplini cerintele si preferintele solicitantilor in ceea ce priveste dimensiunile, design-ul, paleta cromatica, finisajele si executia. Gratie unor esente de lemn de calitate, personal calificat si echipamente de ultima ora, vei obtine obiecte de mobilier atent executate si finisate. Pentru a-ti face o idee despre mobilierul pe care il doresti, solicita asistenta echipa Mobiladoro sau consulta catalogul firmei si pagina de internet. Alege mobilier baie la comanda de la Mobiladoro si ai garantia executiei unor produse unice.

 

Datele de contact ale firmei Mobiladoro

Adresa firmei: Str. Heliade intre Vii, Nr.3-5, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724 504 434

Email: officemobiladoro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *