Mobila baie
February 18, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobilier baie la comanda, alege inteligent!

Mobilier baie la comanda, alege inteligent!

Pentru baia ta trebuie sa alegi inteligent, trebuie sa optezi pentru mobilier baie la comanda! In acest mod esti sigur ca mobilierul se va potrivi 100%, indiferent de marimea baii tale, insa-ti va imbraca si tie gusturile si necesitatile. In plus, echipa Mobiladoro este alcatuita numai din specialisti, iar din mainile lor vor iesi adevarate opere de arta.

Cand alegi mobilier baie la comanda tine cont si de moda!

 

Daca pentru alte incaperi ale locuintei tale imaginatia ta nu a avut limite si te-ai decis greu doar din cauza numeroaselor posibilitati de combinare, in ceea ce priveste baia, aceasta ti se pare un spatiu greu de amenajat. De ce? Deoarece ti-e frica de umezeala, deoarece vrei o mobila frumoasa, eleganta si luxoasa, dar care sa nu se scorojeasca la primul abur, deoarece ti-e frica de o pardoseala alunecoasa si de spatiile mici care necesita foarte multa munca de proiectare.

De aceea, nici nu mai incape indoiala, mobilier baie la comanda este solutia potrivita pentru tine, indiferent ca ai o baie mare, ca ai o baie mica, ca stii sau ca nu stii cum vrei sa arate baia ta. Tot ce ai de facut este sa te prezinti in fata specialistilor si acestia te vor prelua frumusel, iti vor explica, iti vor arata modele, te vor descoase pe toate partile, vor veni si vor lua masuraturile exacte, iar apoi, pe calculator, va avea loc minunea. Iti vei vedea mobilier baie la comanda mult dorit. Dupa ce-ti dai acceptul se trece la realizarea propriu-zisa a mobilierului si apoi se va monta, iar tu vei fi in al 9-lea cer de fericire!

Important este sa te orientezi inspre mobilier baie la comanda tineresc. Nu conteaza ca nu mai ai 20 de ani. O baie amenajata modern, fresh, dupa tendinte nu numai ca va fi apreciata de toata lumea, ci te va face sa te simti mai bine si sa te relaxezi atunci cand faci o baie prelungita, caci baia este, pana la urma, un loc unde te poti si relaxa savurand un pahar de vin si o carte buna.

In 2015 se poarta mobilier baie la comanda de la Mobiladoro

 

Cum baia este totusi un loc intim, mobilata dupa personalitatea ta si necesitatile tale, aceasta trebuie sa intruneasca bunul gust si confortul. Pe langa obiectele sanitare care sunt piesele de rezistenta ale unei bai, ai nevoie si de mobilier baie la comanda. Cine va colabora indeaproape cu tine pentru a-ti realiza mobilierul potrivit? Mobiladoro din Bucuresti.

Aceasta echipa de specialisti are experienta indelungata in domeniu si-ti va realiza mobilier baie la comanda in ton cu tendintele anului 2015. Te va indruma inspre alegerea materialului si a culorilor potrivite, dar si a accesoriilor astfel incat indiferent de spatiul pe care-l ai la dispozitie baia ta sa iasa perfecta!

Se vor alege linii simple si drepte pentru mobilier, accesorii de ultima generatie, culori tari si contrastante, materialele fiind rezistente la umezeala si oferindu-ti, in acelasi timp, si posibilitatea de a-ti depozita toate maruntisurile la loc ferit de ochii curiosilor, in perfecta ordine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobilier baie la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Mobiladoro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *