Mobila
October 5, 2015 posted by Bianca Hau

Mobilenia – mobila dormitor de inalta calitate

125

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul mobilei, compania Mobilenia are ca principal domeniu de activitate fabricarea mobilei de cea mai buna calitate, confectionata din lemn masiv, PAL, furniruit ori MDF.

Daca doriti sa va schimbati mobila din dormitor, alegeti mobila dormitor, din cadrul companiei Mobilenia, aceasta fiind de cea mai buna calitate si la un raport calitate-pret atractiv.

Mobila pentru dormitor are o puternica amprenta personala, intrucat aceasta trebuie sa infrumuseteze dormitorul. Specialistii companiei Mobilenia, recomanda clientilor interesati sa isi schimbe mobila din dormitor, sa tina cont de culoarea si finisajul camerei, pentru a crea un armonios si relaxat, si odihnitor

Frumusetea mobilei din lemn masiv din cadrul companiei Mobilenia, are o mare rezistenta la uzura, fiind atent realizata.  In cadrul magazinului Mobilenia, veti gama o gama variata de piese de mobilier, realizate in stil rustic cat si modern, acestea putand fii folosite pentru mai multe tipuri de spatii, precum: dormitor, living, camera copilul, bucatarie, etc

Alegeti mobila dormitor din lemn masiv, PAL, sau MDF, din cadrul magazinului Mobilenia!

Atunci va decideti sa achizitionati mobila dormitor, trebuie sa aveti in vedere ca aceasta trebuie sa fie functionala si confortabila, deoarece dormitorul este camera unde va odihniti si relaxati.

Este foarte important ca atunci cand alegi sa schimbati mobila din dormitor, sa va ganditi cine va folosi aceasta camera.  Va fi un dormitor pentru copil sau pentru dumneavoastra? Un al factor important il reprezinta dimensiunea dormitorului, deoarece trebuie sa stiti de la inceput unde veti aseza fiecare piesa de mobilier. Fiind un spatiu destinat odihnei si relaxarii, aceasta camera nu trebuie incarcata cu prea multa mobila.

Pentru a alege mobila dormitor ideala, trebuie sa tineti cont de 3 factori importanti, precum:  dimensiunile mobilei pe care doriti sa o schimbati, locul in care vreti sa o asezati si functile pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca.

In cadrul magazinului Mobilenia, puteti gasi set mobila dormitor formata din comoda Rosane, 2 noptiere Rosane,  1 pat cu tablie joasa si 1 sifonier cu patru usi Rosane. Acest set spre explu, este realizat din PAL cu furnir din lemn de stejar si fag iar fronturile usilor si tabliile petului sunt realizate din MDF iar picioarele din lemn masiv. Finisajul este confectionat din stejar antichizat patina. Un al model de mobila dormitor il reprezinta setul alcatuit din 1 comoda Karen, 2 noptiere Karen, 1 pat cu dimensiunile 140×190 Karen si un sifonier cu 2 usi Karen. Aceast set de mobila are un stil elegant si confortabil, finisajul fiind realizat pe culoarea gri perlat. Manerele ale acestui set de mobila si accesoriile sunt metalice  de culoarea argintului antichizat.

Daca nu doriti sa achizitionati un set complet de mobila dormitor, va puteti cumpara separat tot din cadrul magazinului Mobilenia, noptiera, sifonier cu doua usi Berlin Nuc, pat 160×200 Mylan, sifonier cu 4 usi Berlin Nuc,birou Aline, sertar pat Aline, etc

De unde puteti achizitiona mobila dormitor?

Piesele de mobiler realizate de Mobilenia sunt exceptionale, capabile sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi ale clientilor. Va puteti alege dint-o gama larga de produse mobila dormitor potrivita cerintelor si necesitatilor dumneavostra.

Pentru comenzi accesati pagina web www.mobilenia.ro sau contactati reprezentantii – 0720 800 511. Acestia vor raspunde mereu cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *