Mobila
October 5, 2015 posted by Bianca Hau

Mobileaza-ti dormitorul cu mobila dormit de la Mobilenia!

118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avand o experinta de peste 30 de ani in domeniul mobilei, principalul obiectiv de activitate al companiei Mobilenia este fabricarea mobilei de inalta calitate, realizata din lemn masiv, PAL, furniruit ori MDF.

Daca vrei sa-ti mobilezi dormitorul, alege mobila dormitor din cadrul companiei Mobilenia, aceasta fiind realizata din materiale de inalta calitate la un pret atractiv. Trebuie sa tii cont de faptul ca mobila pe care vrei ti-o achizitionezi trebuie sa functionala si moderna.  Daca iti doresti o astfel de mobila, raspunsul este Mobilenia.

Atunci cand iti amenajezi dormitorul cu mobila, nu uita ca aceasta camera trebuie sa te reprezinte, facandu-te sa te simti cat mai confortabil. Specialistii companiei recomanda sa se tina cont de culoarea si finisajul camerei pentru crearea unei atmosfere cat mai armonioase, relaxante si odihnitoare.

Pentru un dormitor modern, alege mobila dormitor din cadrul companiei Mobilenia!

Mobila dormitor realizata din lemn masiv are o frumusete aparte, aceasta fiind atent realizata si totodata prezentand rezistenta marita la uzura. Avand o gama variata de piese de mobilier realizate in stil rustic dar si modern, tu iti vei putea alege mobila de care ai nevoie si care iti va placea cel mai mult. Piesele de mobilier puse la dispozitie de Mobilia, pot fi utilizate pentru mai multe spatii, si anume: living, camera copilului, bucatarie, etc.

Dormitorul ( camera destinata odihnei si relaxarii) nu trebuie incarcata cu prea multa mobila. Trebuie sa tii cont si de dimensiunea camerei atunci cand vrei sa o amenjezi cu mobila dormitor.  De preferat atunci cand iti achizitionezi mobila pentru dormit, este culoarea, fiind indicata alegerea unei nuante mai deschise. La fel trebuie sa fie si culoarea peretilor.

In cadrul magazinului Mobilenia, vei gasi set mobila dormitor formata din comoda Rosane, 2 noptiere Rosane,  1 pat cu tablie joasa si 1 sifonier cu patru usi Rosane. Acest set spre explu, este realizat din PAL cu furnir din lemn de stejar si fag iar fronturile usilor si tabliile petului sunt realizate din MDF iar picioarele din lemn masiv. Finisajul este confectionat din stejar antichizat patina. Un al model de mobila dormitor il reprezinta setul alcatuit din 1 comoda Karen, 2 noptiere Karen, 1 pat cu dimensiunile 140×190 Karen si un sifonier cu 2 usi Karen. Aceast set de mobila are un stil elegant si confortabil, finisajul fiind realizat pe culoarea gri perlat. Manerele ale acestui set de mobila si accesoriile sunt metalice  de culoarea argintului antichizat.

Daca nu vrei sa-ti achizitionezi un set de mobila dormitor, iti poti lua separat noptiera, sifonier cu doua usi Berlin Nuc, pat 160×200 Mylan, sifonier cu 4 usi Berlin Nuc,birou Aline, sertar pat Aline, etc, tot din cadrul magazinului Mobilenia.

Nu stii la cine sa apelezi pentru mobila dormitor? Mobilenia iti vine in ajutor!

          Piesele de mobilier fabricate de catre Mobilenia sunt de o calitate exceptionala, capabila sa satisfaca cele mai exigente gusturi ale clientilor. Pentru mobila dormitor potrivita necesitilor si exigentelor tuturor clientilor, acceseaza pagina web www.mobilenia.ro sau contacteaza reprezentantii  –0720 800 511.

Acestia vor raspunde cu seriozitate oricarei nelamuri sau solicitari venite din partea clientilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *