Mobila
September 14, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila pentru casa ta de la Indigo Mob

Mobila pentru casa ta de la Indigo Mob

Iti doresti ca mobila pentru casa ta sa aiba acel „ceva” care sa te atraga, sa te faca sa te simti cat mai bine in locuinta ta, cat mai confortabil si cat mai multumit/a de alegerea facuta? Doar mobila pentru casa realizata la comanda iti poate implini toate dorintele, insa nu orice mobila, ci cea facuta la comanda de catre Indigo Mob din Bucuresti.

Cu o experienta de foarte multi ani in domeniu, utilizand materiale, tehnologii si echipamente de ultima generatie, cu o echipa de specialisti priceputi, o echipa care-si iubeste meseria si realizeaza astfel numai piese de mobilier „iubibile”, Indigo Mob iti va realiza mobila pentru intreaga ta casa, imbracand astfel orice coltisor intr-o mica parte din sufletul tau.

Mobila pentru casa ta ideala este cea facuta la comanda

 

Momentul in care-ti cumperi mobila pentru casa, mobila noua, mobila moderna, mobila exact pe gustul tau si care se potriveste exact pe dimensiunile locuintei tale, este un prilej de bucurie, de incantare, de exaltare pur si simplu, deoarece mobila este cea care schimba radical infatisarea casei sau apartamentului tau, da personalitate, unicitate si frumusete.

Si pentru ca mobila sa fie asa cum ai visat dintotdeauna nu-ti ramane decat o singura varianta: mobila pentru casa facuta la comanda. Doar in acest mod te vei bucura de numeroasele avantaje ale mobilei la comanda:

– Are dimensiunea dorita si se potriveste la perfectie fiecarei incaperi;

– Poate fi personalizata dupa gustul si necesitatile tale;

– Se executa repede;

– Are un pret avantajos;

– Mesterii care ti-o realizeaza se ocupa adesea si de montajul mobilei;

– Beneficiezi si de transport, si de garantie;

– Este de calitate, rezistenta in timp, durabila;

– Se potriveste oricarei incaperi din locuinta ta, de la camera copiilor la baie, deoarece este facuta la comanda, special pentru respectiva incapere;

– Ai posibilitatea de a-ti pune imaginatia la contributie, de a da frau liber creativitatii si de a te bucura de unicitate cand vine vorba de mobila pentru casa ta.

De unde cumpar mobila pentru casa mea?

 

Vrei mobila pentru casa ta, mobila facuta la comanda, de calitate, rezistenta, la un pret accesibil? Indigo Mob din Bucuresti te asteapta cu o gama diversificata, mobila moderna, realizata dupa gustul si necesitatile tale.

Ce fel de mobila iti propune Indigo Mob? Poti alege:

– Mobila pentru dormitor, inclusiv pentru camerele copiilor;

– Mobila pentru dressing;

– Mobila pentru living;

– Mobila pentru bucatarie si baie;

– Mobila pentru hol si birou.

Astfel, cu Indigo Mob, toata locuinta ta se va bucura de mobila de calitate, mobila facuta la comanda, iar personalitatea ta se va remarca pretutindeni, de la living pana la baie sau birou.

Sa nu crezi ca Indigo Mob nu se pricepe sau nu realizeaza mobilier modern, iar tu nu poti comanda decat clasicele piese de mobilier atat de comune in casele romanilor din ultimii 10 ani, din PAL, in culori mai mult sau mai putin vii. Indigo Mob cunoaste moda si trendurile cand vine vorba despre mobilier si-ti va realiza articole unicat ce te vor incanta prin rafinament, linii elegante si echilibru.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobila pentru casa de la Indigo Mob. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si mobila Indigo Mob? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-895.960 sau trimite un e-mail pe adresa indigomob@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *