Mobila la comanda
September 22, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila pentru casa de-a gata sau la comanda?

Mobila pentru casa de-a gata sau la comanda?

Prima impresie conteaza intotdeauna, chiar si atunci cand este vorba despre casa ta. Nu in mod obligatoriu pentru a fi pe plac altora, ci mai ales pentru a-ti place tie si a te simti bine in locuinta ta, alege cu grija mobila pentru casa. Nu neglija niciodata holul, nu uita sa-ti amenajezi un living confortabil, un dormitor pentru relaxare si odihna si un birou multifunctional!

Mobila pentru casa la comanda se potriveste 100% locuintei tale

 

Niciodata nu am gasit mobila care sa-mi placa intru totul si care sa se potriveasca 100% locuintei mele. Daca-mi placea culoarea si materialul din care era confectionata, nu era suficient de lunga, de lata sau de inalta. Daca avea dimensiunile bune, era prea fada si lipsita de personalitate. Doar dupa ce am facut pentru prima oara comanda de mobila pentru casa am inteles diferenta.

Am luat legatura cu echipa care m-a atras cel mai mult, iar apoi am purtat o discutie cu un reprezentant. Ba acesta a venit chiar acasa la mine, a facut masuratorile necesare, apoi mi-a pus o mie si una de intrebari despre culoare, material, sertare, oglinzi, manere, sa fie lucioasa sau ba, sa fie colorata, in stil clasic, sa fie lata, ingusta, pana sub tavan, sa fie ergonomica, sa aiba pat rabatabil si asa mai departe.

Dupa ce baiatul cu pricina si-a notat tot, dupa ce i-am aratat poze, dupa ce am vazut la randul meu numeroase poze si propuneri, in scurt timp am vizualizat si un proiect 3D, am primit sfaturi si recomandari, iar la final m-am ales cu mobila mult asteptata. Desigur, nu pe  loc, dar intr-un timp foarte scurt.

Era asa cum trebuia sa fie, se potrivea perfect incaperii, era cum am vizualizat-o eu, in nuantele dorite, din materialul dorit, respectand anumite tendinte. In plus, echipa a venit si mi-a montat-o, am primit si garantie si post-garantie, iar pretul a fost corect, accesibil. Daca este facuta ca lumea, o astfel de mobila rezista pe viata, iar tu te vei bucura de o alegere inspirata.

Astfel ca, din punctul meu de vedere, daca vrei o mobila noua pentru casa ta, opteaza pentru varianta la comanda, doar asa vei primi exact ceea ce ai nevoie.

Indigo Mob din Bucuresti iti realizeaza mobila pentru casa asa cum ai visat dintotdeauna

 

Echipa cu care colaborezi pentru a-ti realiza o mobila pentru casa la comanda conteaza al naibii de tare. Trebuie sa fie o echipa cu experienta, o echipa plina de creativitate si imaginatie, o echipa care sa se plieze pe gusturile si nevoile tale, dar care sa stie sa te sfatuiasca si sa te ghideze pentru a face cea mai buna alegere, o echipa care sa-ti propuna calitate, durabilitate si preturi bune.

Indigo Mob din Bucuresti te intampina cu oferte de nerefuzat pentru mobila pentru casa, fie ca vrei ceva modern pentru living, o mobila clasica pentru dormitor, fie ca optezi pentru ceva vesel si colorat pentru camera copiilor sau ai nevoie de mobilierul potrivit pentru bucatarie, baie, hol, dressing sau birou. Indigo Mob tine cont de alegerile tale, de preferinte si nevoi si-ti va realiza mobila la comanda pe care ai visat-o dintotdeauna!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobila pentru casa de la Indigo Mob. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Indigo Mob? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-895.960 sau trimite un e-mail pe adresa indigomob@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *