Mobila living
March 5, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila living la comanda si Feng Shui-ul

Mobila living la comanda si Feng Shui-ul

Pentru un living modern, amenajat in stil Feng Shui, ai nevoie de mobila living la comanda. Astfel iti vei putea personaliza mobila si livingul si vei putea respecta si principiile si regulile Feng Shui de amenajare a unui living pentru ca energia pozitiva sa curga nestingherita si sa aduca fericire, pace, relaxare, iubire si sanatate in familia ta.

Iar daca in materie de Feng Shui este cel mai bine sa iei legatura cu un specialist in domeniu, cand vine vorba despre mobila living la comanda, Mobiladoro este specialistul de care ai nevoie!

In Feng Shui mobila living la comanda este vitala!

 

In ceea ce priveste living-ul, Feng Shui este categoric: trebuie sa permiti energiei pozitive sa circule nestingherita peste tot prin camera si, in acelasi timp, sa te preocupi si de protejarea spatiului de energia negativa sau stagnanta.

Deci, daca vrei sa ai un living room dand pe dinafara de energie Feng Chi, energie pozitiva, exista cativa pasi de baza. Citeste-i, memoreaza-i si aplica-i. Garantat succesul va fi de partea ta.

1. Mentine in permanenta ordinea in living. Energia pozitiva nu poate sa “curga” prin livingul tau deoarece este obstructionata de catre dezordine. Pentru a evita aceasta problema fa ordine saptamanal. Nu aglomera spatiul cu fel si fel de obiecte inutile, in Feng Shui livingul trebuie sa fie aerisit.

2. Repara mobila stricata sau inlocuieste-o cu mobila living la comanda. Daca mobila este stricata, veche sau rupta, energia pozitiva nu va circula cum trebuie prin livingul tau. Repara mobila sau orice alt obiect deteriorat si restabileste echilibrul.

3. Alege culoarea potrivita. Culoarea se alege in functie de data ta de nastere si, deci, treaba este mai complicata decat pare la prima vedere. Insa, cu certitudine nu vei da gres daca vei alege nuante calde si primitoare.

4. Alege mobila potrivita pentru sufrageria ta. La fiecare 6 luni aranjamentul mobilei se schimba. De ce? Nu numai ca te vei plictisi de acelasi look al sufrageriei tale, insa risti sa indepartezi prospetimea si aerul primitor pe care trebuie sa-l aiba un living. In determinarea pozitiei corecte a mobilei se foloseste un compas Feng Shui.

5. Nu uita de accentele Feng Shui. Un living amenajat in stil Feng Shui este bine sa aiba flori pe care le vei schimba regulat. Animalele de companie care-si fac culcusul in living incurajeaza energia pozitiva. Ideal este sa ai in sufragerie un acvariu cu pesti, o fantana si/sau tablouri. Daca ai un semineu, acesta trebuie acoperit pentru a nu permite scurgerea energiei pozitive.

Mobila living la comanda de la Mobiladoro

 

Ca sa se potriveasca cat mai bine unui living amenajat in stil Feng Shui, mobila trebuie facuta la comanda. Astfel stii ce cumperi, tu alegi dimensiunile, forma, culoarea si textura materialelor.

Cine te poate ajuta cu mobila living la comanda in Bucuresti? Mobiladoro, specialistul tau cand vine vorba de calitate, trainicie si preturi bune. Indiferent care-ti sunt dorintele cu privire la acest aspect, Mobiladoro este receptiva la nou si-ti va realiza exact mobila living la comanda pe care ti-o doresti.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobila living la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mobiladoro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *