Mobila la comanda
April 4, 2014 posted by admin

Mobila la comanda – Mai estetic, mai calitativ,mai original

Mobila la comanda – Mai estetic, mai calitativ,mai original

Specialistii in materie de amenajari interioare au decis: anul acesta se poarta mobila la comanda. Motivul? Este cu mult mai ieftina decat cea standard, este confectionata din materiale bine alese, nu se face rabat la calitate, si dincolo de toate acestea, are un design unicat, personalizat intocmai dupa preferintele tale. Mai mult decat atat, mobila la comanda este singura metoda prin care poti adapta modelul dorit la dimensiunile exacte ale incaperii. Asadar, oferind toate aceste avantaje, este de inteles de ce mobila la comanda a devenit prima optiune in randul celor care doresc confor si stil deosebit. Daca si tu doresti sa te bucuri de beneficiile unui mobilier facut intocmai dupa exigentele tale, specialistii nostri au solutia. Dispunem atat de personal calificat, cu experienta in domeniu, cat si de materiale de calitate, fie ca este vorba de pal melaminat ori lemn masiv. Noi vom transforma mobila visurilor tale in realitate! Convinge-te!

Mobila la comanda-Mai estetic, mai calitativ,mai original, mai ieftin

Este la moda sa fii la moda, si este la moda sa ai un apartament inspirat din reviste! O casa sau un apartament amenajat cu stil si rafinament intensifica senzatia de confort, aducand in prim plan pasiunea pentru frumos a proprietarului. Chiar daca multi sunt cei care considera ca o amenajare moderna presupune si costuri pe masura, cu ajutorul nostru, poti obtine efectul dorit fara cheltuieli mari, ci din contra, cu minimum de investitii. Cum? Alegand mobila la comanda. Aunci cand apelezi la un astfel de serviciu ai garantia ca tamplarii nostri iti vor pune la dispozitie o serie de materiale si culori care sa se potriveasca locuintei tale. Pentru toate acestea nu trebuie decat sa vii cu modelul si sa ne spui ce anume doresti. Detaliile si finisajele executate impecabil sunt specialitatea noastra! De asemenea iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o serie bogata de manere, sertare interioare si diferite accesorii, perfecte pentru viziunea ta.

Mobila la comanda-Un plus de valoare in caminul tau

Calitatea mobilierului final este determinata de calitatea materialelor si a accesoriilor, motiv pentru care lucram doar cu elemente superioare din punct de vedere calitativ. Mai mult decat atat, mobilierul la comanda realizat in atelierul nostru beneficiaza de toata atentia cuvenita si nicio piesa de mobilier nu iese din productie fara efectuarea controlului de calitate.

Iata ce avantaje iti ofera mobila la comanda realizata de specialistii nostri:

–          Dimensiuni proprii alese dupa necesitate

–          Mobilier personalizat in functie de preferinte

–          Culoare, design  si stil dupa bunul plac

–          Materiale alese dupa preferinte

Dincolo de toate acestea, noi iti garanta pretul corect, in sensul ca iti vom oferi accesul la tarife mai mult decat atractive, cu mult mai mici decat cele practicate de magazinele de profil. Cu alte cuvinte, fie ca ai nevoie de mobila pentru amenajarea unei case noi, ori doresti renovarea vechiului camin, alege serviciile noastre si alege mobila la comanda. Executam toate tipurile de mobilier, incepand cu cel pentru dormitor, living, baie, bucatarie si terminad cu cel pentru camera de copii, tineret ori gradina. Rezultatul? Te vei putea bucura de un camin accesorizat cu elemente unice, originale, create dupa propria viziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *