Mobila bucatarie
July 18, 2014 posted by Lavinia Bilba

Mobila bucatarie la comanda prin intermediul AMD MOB!

Mobila-bucatarie-la-comanda-Cluj-qAOEM1Bucataria ta trebuie sa se innoiasca. Firma Amd Mob ofera mobila bucatarie la comanda la preturi avantajoase. Cu o bucatarie bine pusa la punct, gatitul trebuie sa devina o placere. Firma Amd Mob se ocupa cu producerea de mobila bucatarie la comanda in judetul Cluj, pentru toate gusturile si buzunarele. Indiferent de cerintele sau nevoile tale, Amd Mob iti ofera modele deja realizate, sau iti lasa libertatea de a crea propriul model de mobila, potrivit stilului si personalitatii tale.

Mobila la comanda reprezinta solutia potrivita pentru cei care stiu exact ce fel de mobilier vor sa aiba, si cum ar trebui sa se incadreze in spatiul disponibil al casei. In plus, vei avea un specialist care va gasi solutii inovatoare si inedite de organizare spatiala. Cu Amd Mob, vei obtine acea mobila de bucatarie functionala si eleganta care te va ajuta sa te organizezi in bucatarie si sa iti ofere un confort optim. Vei putea alege dimensiunile, compartimentarea, culorile si combinatiile de culori, precum si formele dorite pentru a-ti defini mobilierul ideal de bucatarie.

Mobila bucatarie la comanda pentru gustul tau!

Acest tip de mobilier trebuie sa fie rezistent deoarece in bucatarie se petrece foarte mult timp, si totul trebuie sa fie compartimentat corespunzator. Pentru a depozita toate accesoriile si echipamentele pentru gatit, trebuie sa dispui de un numar mai mare de dulapuri si sertare unde acestea sa incapa si sa fie usor de gasit atunci cand este nevoie. Calitatea lemnului si gama larga de culori din care poti alege iti garanteaza rezultatele dorite. Mobilierul se asambleaza direct in spatiul unde vine amplasat, transportul si asamblarea fiind incluse in pretul lucrarii. Piesele de mobilier sunt confectionate din cel mai bun lemn, cu finisaje de un rafinament deosebit. Posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de texturi, culori, materiale si accesorii este cheia obtinerii unui mobilier de calitate, personalizat si de bun gust.

Piesele de mobilier realizate de Amd Mob reflecta personalitatea ta, si satisfac cele mai exigente cerinte privind calitatea constructiva si functionala a designului creat. Mobilierul destinat spatiului bucatariei poate fi personalizat, pentru a se incadra perfect in limitele impuse de suprafata utila a spatiului. Firma Amd Mob produce cel mai nou si adecvat mobilier de bucatarie, cu o functionalitate sporita si o executie de o calitate ireprosabila.

Cine executa mobila bucatarie la comanda?

Cu sediul in Apahida, judetul Cluj Napoca, Amd Mob se ocupa cu fabricarea de mobilier la comanda, de cea mai buna calitate. Mobilierul realizat este impecabil si potrivit pentru a fi utilizat pentru diferite activitati. Atat materialele folosite, cat si modul ingenios in care ele sunt asamblate le fac sa aiba toate calitatile pe care le poti pretinde de la aceste piese de mobilier.

Confort, design modern si posibilitati nelimitate de adaptare la spatiul in care locuiti; doar cateva din insusirile produselor fabricate de Amd Mob. Pentru nedumeriri si alte informatii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Amd Mob.

 

Datele de contact ale firmei Amd Mob

Adresa firmei: Str. Pietroasa, Nr. 2D, Apahida

Telefon: 0745 509 756

Email: office@amdmob.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *