Mobila bucatarie
January 15, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila bucatarie la comanda moderna si functionala

Mobila bucatarie la comanda moderna si functionala

Te-ai saturat de mobila de bucatarie veche, greoaie si masiva, care ocupa mult spatiu si nu-ti permite sa te bucuri de o bucatarie aerisita si spatioasa? Visezi la o bucatarie moderna, amenajata exact dupa gusturile si necesitatile tale? Acum, la inceput de an, a sosit timpul sa-ti implinesti visurile. Cum? Mobila bucatarie la comanda este optiunea potrivita pentru tine, o mobila moderna, functionala, cu un aspect estetic deosebit, in nuantele alese de tine si care se potriveste la perfectie cu incaperea careia ii este destinata.

Alege intr-un mod inteligent mobila bucatarie la comanda

 

Atunci cand te-ai decis sa-ti schimbi mobila din bucatarie si sa-ti cumperi una noua, sfatul nostru si, in fond, sfatul tuturor specialistilor in domeniu este sa optezi pentru mobila bucatarie la comanda. Aceasta este singura optiune care ti se va potrivi 100%.

Insa, chiar si atunci cad alegi mobila bucatarie la comanda, trebuie sa fii atent la cateva detalii cum ar fi:

– Sa imbine intr-un mod reusit partea estetica cu partea functionala, deoarece o mobila de bucatarie trebuie in mod clar sa fie frumoasa, insa, inainte de toate, trebuie sa fie functionala si sa o ajute pe gospodina sa se organizeze bine;

– Opteaza pentru culori chic, moderne, care se potrivesc cu bucataria, dar si cu restul locuintei tale,

– In ceea ce priveste materialul din care este realizata o mobila bucatarie la comanda acesta trebuie sa fie rezistent la umiditate, in primul rand. Amintim aici de MDF sau PAL. In al doilea rand, nu trebuie sa se deterioreze usor, trebuie sa arate bine si sa aiba un pret de achizitie bun;

– Este important sa se integreze la perfectie in bucatarie, greutatea si dimensiunea fiind reduse, insa, in acelasi timp, sa permita depozitarea tuturor obiectelor necesare;

– Design-ul sa fie modern si nonconventional;

– Sa fie de calitate;

– Feroneria este indicat sa fie silentioasa si rezistenta;

– Sa corespunda necesitatilor tale;

– Nu uita sa acorzi o atentie deosebita si detaliilor care vor face diferenta;

– Pretul de achizitie sa fie unul accesibil.

Mobila bucatarie la comanda de la Mobiladoro din Bucuresti

 

Daca vrei o mobila moderna, functionala, ergonomica, dar si estetica, in acelasi timp, exista in Bucuresti un producator autohton care-ti poate intinde o mana de ajutor. Cine este aceasta companie? Mobiladoro, care de aproape 10 ani implineste visurile tuturor gospodinelor in materie de mobila bucatarie la comanda.

Care sunt materialele utilizate de Mobiladoro pentru o mobila bucatarie la comanda? Poti alege intre MDF, lacuit sau infoliat, si PAL melaminat ce poate fi simplu sau lacuit, pentru un plus de estetica. Blaturile pentru mobila sunt din cuart sau din granit, adica vorbim despre materiale rezistente si durabile pentru foarte multi ani. Accesoriile si feroneria sunt de calitate, alese atent in functie de indicatiile clientilor.

Pentru a fi sigur ca este exact ceea ce cauti, Mobiladoro vine la tine acasa si face masuratorile. In acest mod, mobila bucatarie la comanda pe care o visezi se va potrivi exact asteptarilor tale si-ti va imbraca bucataria asa cum ai sperat dintotdeauna!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobila bucatarie la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mobiladoro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *