Mobila bucatarie
June 25, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila bucatarie la comanda in stil rustic

Mobila bucatarie la comanda in stil rustic

Crezi ca bucatariile amenajate in stil rustic se intalnesc doar la tara sau se limiteaza la a infrumuseta cabanele de munte? Ei bine, afla ca acest stil impreuna cu mobila bucatarie la comanda  il poti intalni si in marile orase, in casele metropolitane ce te incanta prin perfectiunea lor.

Intoarce-te la simplitate si rafinament cu mobila bucatarie la comanda in stil rustic!

 

Designul bucatariilor rustice te apropie de natura, de natural, de simplitate in toata frumusetea ei necomplicata intr-o lume care a ajuns sa complice totul pierzand adevarata savoare a vietii care se afla in lucrurile simple.

Bucatariile rustice au imprumutat frumusetea stilului de viata simplu din mediul rural si se caracterizeaza prin mobila bucatarie la comanda robusta, lemn consistent de esenta tare si culori naturale, calde.

Spre deosebire de bucatariile moderne al caror prim scop este acela de a fi admirate, bucatariile rustice au un scop bine definit, practic, pragmatic, fiind foarte confortabile, primitoare, calde, pe scurt, sunt inima unei case.

Cum arata o bucatarie amenajata in stil rustic? Poti intalni grinzi de lemn, dulapuri antichizate, obiecte de piatra, podelele din lemn cu scandura lata nu pot lipsi nici ele din acest cadru de vis, elemente din cupru, mobilier robust din lemn noduros, felinare asezate deasupra dulapurilor, motive din agricultura, de munte sau de desert, flori si ierburi aromatice, animale din alama forjata, iar granitul slefuit inlocuieste cu succes blaturile lucioase ce se regasesc in bucatariile moderne.

Incepi deja sa simti fluturi in stomac si sa te indragostesti de stilul rustic pentru bucataria ta? Eu una recunosc, sunt total si irecuperabil vanduta stilului rustic si visez la intreaga locuinta amenajata astfel, nu numai la bucatarie.

Cum arata mobila bucatarie la comanda in stil rustic

 

Daca mobilierul modern este simplu, adesea sobru, lipsit de ornamente, suprafete larg desfasurate, fara profilatii proeminente, altfel stau lucrurile cand vine vorba despre mobila bucatarie la comanda in stil rustic.

Intreaga mobila, toate piesele de mobilier rustice sunt lucrate manual, sunt handmade,  dupa modele traditionale amintindu-ne de frumoasele case taranesti, de autentic, de simplu si profund. Creatia si traditia se impletesc intr-un decor de vis din care nu trebuie sa lipseasca lazi de zestre, bufete, vitrine, dulapuri, cufere, scaune, banci, comode, mese sau blidare. Toate aceste piese de mobilier vor da un aspect rustic bucatariei tale si vor defini un spatiu primitor unde mancarea se pregateste cu multa dragoste.

La ora actuala pe piata se impun stilurile rustice franceze, flamande, germane, mediteraneene si, nu in ultimul rand, romanii s-au intors la stilul autentic traditional romanesc. Puternicile radacini ale traditiei nu impiedica ca arta in ceea ce priveste realizarea de mobilier rustic sa tina pasul cu timpurile moderne ale anului 2015. In acest mod, mobila in stil rustic a reusit sa renasca din propria-i cenusa, sa se improspateze cu mici accente moderne si sa devina ceea ce este astazi: adevarata arta.

Asa ca, daca visezi sa-ti amenajezi o buctarie in stil rustic, da-i bataie, cu siguranta alegerea ta va fi la moda si peste zeci de ani, stilul rustic nedemodandu-se niciodata!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobila bucatarie la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mobiladoro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *