Mobila bucatarie
June 13, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Mobila bucatarie la comanda de la Mobiladoro – eleganta si practica

Mobila bucatarie la comanda de la Mobiladoro – eleganta si practica

Faci schimbari in locuinta? Tocmai te-a anuntat constructorul ca a terminat de finisat casa, iar acum urmeaza sa cumperi mobilier? Nu pierde timp prin magazine, ia legatura cu reprezentantii de la firma Mobiladoro pentru a alege mobila bucatarie la comanda!

Oferta la mobila bucatarie la comanda!

 

O data la cativa ani, cu totii facem schimbari destul de importante prin locuinta. In majoritatea cazurilor, avem in vedere sufrageria, holul de la intrare si dormitorul. Despre bucatarie, nimic. In ciuda faptului ca acolo gatim si servim masa, deci petrecem ceva timp, nu acordam o atentie deosebita renovarii. Este adevarat ca, de multe ori, acest lucru e influentat de faptul ca mobila din magazine nu se potriveste cu dimensiunile bucatariei. Acum, insa, avem o solutie. Ea se numeste mobila bucatarie la comanda si e furnizata de firma Mobiladoro.

Datorita experientei vaste in domeniu, angajatii acesteia pot sa-ti ofere cea mai buna solutie. Mergand pe principiul utilizarii la maxim a fiecarui centimentru din incapere, se realizeaza un mobilier, in primul rand, practic, iar in al doilea rand, care sa se potriveasca cu estetica intregii locuinte.

Ti-ar placea sa ai o bucatarie cu totul si cu totul noua, dar nu poti sa proiectezi planul mobilei? Nu-i nimic! Discuta cu angajatii Mobiladoro, iar acestia te vor ajuta sa alegi o mobila bucatarie la comanda pe placul tau!

Avantaje mobila bucatarie la comanda

 

Iata de ce este bine sa comanzi mobila bucatarie la comanda:

– nu pierzi timp prin magazine cautand mobilierul care sa-ti placa si sa se si potriveasca cu dimensiunile bucatariei;

– mobila bucatarie la comanda este realizata dupa planul sau dorinta ta. Poate ai vazut prin magazine un tip de mobila, dar vrei sa-i adaugi sau sa-i elimini un element. Poate ai gasit-o pe cea mai frumoasa si mai practica, dar nu incape pe usa bucatariei. Pentru toate acestea si nu numai ai la dispozitie oferta de mobila bucatarie la comanda de la firma Mobiladoro;

– personalizarea este foarte practica mai ales atunci cand mobila e utilizata de o persoana mica de statura ori cu deficiente locomotorii.

Bazele firmei Mobiladoro au fost puse in anul 2006, iar de atunci si pana acum a produs si produce mobila la comanda. Atat persoanele fizice, cat si cele juridice pot apela cu incredere la angajatii Mobiladoro pentru gasirea unor variante optime de amenajare a diverselor spatii.

Toate produsele, inclusiv mobila bucatarie la comanda, sunt realizate din: PAL melaminat (simplu sau lacuit), blaturi din granit si cuart, MDF (infoliat sau lacuit), dar si elemente de feronerie si diverse accesorii.

In functie de preferintele clientului, angajatii Mobiladoro realizeaza piese de mobilier de dimensiuni mai mici sau mai mari, cu design simplu ori complex, albe sau in alte culori.

Pentru a face alegerea cea mai buna, mai intai este discutat proiectul. Se au in vedere atat utilitatea lui, cat si valorificarea fiecarui centimetru din respectiva incapere. Daca vrei si tu mobila bucatarie la comanda sau orice alta piesa de mobilier, la final primesti si un certificat de garantie valabil 2 ani.

Fa o schimbare in bucatarie! Daca ai renovat aproape toata locuinta, acum este momentul sa-ti indrepti atentia spre incaperea unde pregatesti si servesti masa. Ia legatura cu reprezentantii de la firma Mobiladoro pentru mobila bucatarie la comanda.

Date de contact
Adresa: Bucuresti, str. Heliade intre Vii, nr. 3-5, Sector 2
Telefon: 0724-504.434, 0785-263.765, 0757-955.635

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *