Mobila la comanda
January 18, 2015 posted by Lavinia Bilba

Masuta multifunctionala de la Wood Joy!

masuta multifunctionalaMasuta multifunctionala este extrem de utila pentru cei mici in gradinite, cat si in camera copilului tau intrucat poate fi utilizata atat pe post de masuta, cat si de scaunel.Wood Joy ofera acest tip de produse la preturi dintre cele mai accesibile pe piata de specialitate. Mobilierul care este executat de profesionistii Wood Joy este realizat din lemn de calitate superioara, care asigura o rezistenta sporita in timp si este tratat cu diferite substante pentru rezistenta. Magazinul online Wood Joy iti ofera posibilitatea de a comanda simplu si rapid cu ajutorul catorva click-uri masuta multifunctionala si alte produse de care ai nevoie.

Produsele din cadrul firmei Wood Joy sunt realizate special pentru cei mici, fiind rezistente si confectionate in conformitate cu dimensiunile acestora. Acest tip de produse vor putea fi achizitionate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice pentru gradinite particulare si alte asemenea spatii. Indiferent de numarul de produse de care ai nevoie, mesterii Wood Joy vor confectiona produsele dupa cerintele tale si la numarul de care ai nevoie. Preturile acestor produse reflecta calitatea si finisajele de exceptie ale acestor produse.

Despre masuta multifunctionala!

Masuta multifunctionala oferita poate fi achizitionata in diferite culori si este ideala pentru decorarea camerei copilului. Utilizand o astfel de masuta multifunctionala care poate fi intrebuintata si pe post de scaunel vei economisi spatiu in camera copilului. Acest produs este executat din lemn de calitate, fiind ideal pentru cei mici. Masuta multifunctionala este disponibila in culorile natur, insa beneficiarii pot solicita executarea si in alte culori. Clientii pot opta pentru dimensiuni si greutate diferita a acestor produse. Masuta multifunctionala si celelalte produse oferite cum ar fi masute, scaune si jucarii din lemn se realizeaza din lemn masiv si placaj de fag. Lemnul este lacuit cu o solutie non-toxica pentru o rezistenta sporita. Rezistenta in timp si la socuri mecanice este garantata de calitatea superioara a materialelor utilizate.

Gratie culorilor diferite in care pot fi confectionate produsele, aceste masute multifunctionale vor putea fi amplasate in camera fetitelor si ale baietilor in aceeasi masura. Produsele pot fi livrate oriunde pe teritoriul tarii prin serviciile de curierat oferite. Cu greutatea de 4,40kg, greutatea maxima este de 50 kg, iar dimensiunile sunt 50x40x40 cm. La cerere, poate fi livrata si in alte culori si dimensiuni. Produsul este realizat in totalitate din lemn si poate avea si alte intrebuintari, cum ar fi ca si teatru de papusi.

Despre avantajele companiei Wood Joy!

Infiintata in Targu Mures, societatea Wood Joy ofera parintilor si prichideilor numeroase produse pentru camera acestora, precum si jocuri dintre cele mai diverse, toate confectionate din lemn de cea mai buna calitate. Aceste produse, fiind realizate din lemn sunt rezistente si durabile timp indelungat, fiind un cadou pe care cei mici il vor avea peste ani si ani in acelasi format. Produsele pot fi livrate oriunde in Romania si contra cost pot fi montate in zona Targu Mures. Printre produsele oferite de Wood Joy se numara mobilierul urban, piesele de mobilier realizate pentru cei mici, jocuri si jucarii de rol sau educationale pentru dezvoltarea abilitatilor celor mici. Intra acum pe site-ul firmei Wood Joy si vei ramane impresionat de varietatea de produse oferite.

Datele de contact ale firmei Wood Joy

Adresa firmei: Aleea Vrancea, Nr.1, Targu Mures

Telefon: 0265 333 063

Email: contact@woodjoy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *