Mobila
August 22, 2017 posted by admin

Luxul la tine acasa – alege parchet de la Decolandia si transforma spatiul intr-un loc demn de a aparea in reviste de specialitate!

 

Renovarea casei reprezinta intotdeauna o decizie importanta intrucat prin acest intermediu se realizeaza investitii consistente in piese de mobilier, pardoseli, zugraveala, accesorii si multe altele. Noi ne vom opri asupra motivelor pentru care ar trebui sa alegeti parchet de lux pentru pardoseli. Eleganta, rafinamentul si bunul gust care insotesc acest tip de parchet se vor instala rapid si in casa dumneavoastra imediat ce specialistii au terminat sa il instaleze.

Este tipul de parchet care se recomanda mai ales pentru cei care doresc sa beneficieze de avantajele sale pe termen lung. Aceasta afirmatie este intarita de rezistenta si durabilitatea pe care o prezinta intrucat este fabricat din esente de lemn masiv

Parchet de lux cu avantaje pe care sigur nu o sa doriti sa le ignorati

Esentele de lemn masiv sunt potrivite pentru a amenaja locuinta dupa ultimele tendinte. Este un parchet care nu se demodeaza niciodata si calitatile pe care le prezinta sunt de neegalat. Lemnul intotdeauna ofera un aspect primitor si o senzatie deosebit de placuta la atingere. Acum depinde si de esenta pe care o alegeti. Aceasta pot sa fie esente clasice precum stejarul sau esente moderne precum lemnul de teak, merbau sau iroko. Instalarea acestor tipuri de parchet se realizeaza de echipele de profesionisti de la Decolandia si va asiguram ca in urma lucrarilor realizate veti putea concura cu spatiile care apar in revistele de specialitate.

Astfel de modele de parchet sunt durabile si rezistente iar in timp nu veti avea probleme. Depinde foarte mult si de modul in care intretineti parchetul dar si destinatia pe care o va avea, Specialistii de la Decolandia au solutii indiferent daca este vorba despre o pardoseala pentru trafic intens sau unul pentru circulatie moderata.

Pentru ca este un parchet de lux nu trebuie sa asociati cu costisitor ci mai degraba cu calitativ intrucat veti putea sa beneficiati pe termen lung de economisire dar si de o calitate incontestabila. Mai ales din punct de vedere financiar se va dovedi o investitie foarte buna intrucat calitatea se vede, se simte dar si se pastreaza. Parchetul din lemn masiv poate sa reziste chiar generatii intregi, asadar este o optiune deosebit de buna mai ales pentru cei care doresc sa beneficieze de aceste avantaje si le-au trecut pe lista prioritatilor.

Totodata este un tip de parchet care nu necesita o ingrijire foarte meticuloasa. Este suficient sa redati stralucirea parchetului prin raschetare periodic, atunci cand specialistul va recomanda acest lucru si sa il lacuiti in functie de culoarea dorita.

Decolandia va asteapta cu parchet de lux la cele mai avantajoase preturi

Va asteptam pe site-ul nostru www.decolandia.ro unde veti putea sa gasiti mai multe informatii despre parchet dar si cum puteti sa achizitionati modelele dorite. Daca va doriti incaperi cu mult stil atunci apelati la Decolandia.

Oferta noastra include si partea de consultanta ceea ce inseamna ca veti reusi sa faceti o alegere cat mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *