Accesorii mobila
September 15, 2017 posted by admin

Jaluzele exterioare pentru case inteligente!

 

Daca cineva ar fi spus in urma cu vreo 20 de ani ca telefonul va putea fi folosit pentru a controla diferite lucruri prin casa, cu siguranta ar fi fost considerat poate in cel mai bun caz un vizionar. Evolutia tehnologiei a oferit o serie de solutii la probleme pe care nici nu le-am fi imaginat in acea perioada. Ei bine, cum telefoanele mobile sunt tot mai avansate, acestea ne ajuta sa interactionam cu oameni si lucruri, indiferent unde am fi. Ferestre Zedra va asteapta cu o gama variata de jaluzele exterioare care, pentru a functiona utilizeaza cele mai moderne si inovative tehnologii.

Linia noastra de produse includ atat rulouri exterioare cu actionare manuala, cu alimentare solara dar si comandate prin telefonul mobil. Pe langa acestea, tot aici veti putea gasi si solutii pentru siguranta dumneavoastra cum ar fi rulourile antiefractie dar si jaluzele venetiene si usi de garaj. Toate produsele sunt excelente atat pentru casa dumneavoastra dar si pentru siguranta si comfortul oferit de catre firma sau compania pe care o detineti. Toate produsele sunt realizate din cele mai bune materiale, folosind tehnici si echipamente de ultima ora.

De la jaluzele exterioare simple pana la cele inteligente

Ei bine, daca gama de jaluzele exterioare actionate manual este cea mai simpla solutie pentru intimitatea si siguranta dumneavoastra, va oferim de asemenea si rulouri actionate electric cu alimentare atat clasica, de la reteaua de energie electrica, dar si cu alimentare prin panouri solare. Acest gen de jaluzele exterioare sunt excelente pentru cei ce isi doresc o casa ecologica, gospodarita inteligent.

Caracteristicile acestor jaluzele exterioare nu sunt deloc de neglijat intrucat ofera o protectie eficienta impotriva razelor UV dar si a caldurii atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. De asemenea, protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior fiind o solutie excelenta mai ales pentru cei care locuiesc la etajele inferioare ale unui bloc de locuinte sau un grup de ferestre ale casei dau spre strada.

Tehnologii inteligente si calitati ireprosabile prezentate de jaluzele exterioare

Evident, tehnologiile inteligente ce pot fi incluse in aceste jaluzele exterioare nu se opresc doar la comandarea acestora de la distanta, de asemenea, rulourile pot fi echipate si conectate cu diferite sisteme care maresc gradul de utilitate al acestora. Un bun exemplu este si modulul de programare a acestora ce permite setarea unor perioade de timp in care acestea raman ridicate sau coborate. De asemenea, prin conectarea unui senzor optic de lumina care are rolul de a comanda in mod automat la rasaritul si apusul Soarelui ridicarea si coborarea rulourilor.

Un alt element al acestor jaluzele exterioare este si cel de sporire a sigurantei. Gama de rulouri antiefractie poate fi conectata la unitatea centrala a sistemului de alarma a casei sau a firmei. Astfel, in momentul declansarii alarmei, rulourile antiefractie sunt coborate pentru a spori gradul de siguranta.

Asadar, daca doriti sa aduceti tehnologia de ultima generatie in casa dumneavoastra optati pentru jaluzele exterioare inteligente. Mai multe detalii despre jaluzele dar sa si consultati modelele disponibile puteti accesa site-ul nostru www.ferestrezedra.ro. Tot aici veti gasi si datele noastre de contact si sa vorbiti cu specialistii nostri despre modul in care puteti sa demarati cat mai repede lucrarile de instalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *