Mobila gradina
November 20, 2014 posted by Lavinia Bilba

Foisoare gradina din lemn de la Rustic Lemn Design!

Foisoare-gradina-din-lemn-8Kt5BRustic Lemn Design executa foisoare gradina la preturi convenabile. Aceste foisoare gradina din lemn sunt ideale pentru a petrece cat mai mult timp in mijlocul naturii in zilele frumoase de vara si nu numai. Cu ajutorul produselor oferite de Rustic Lemn Design, ai la dispozitie o gama larga de foisoare gradina din lemn. Acestea pot fi realizate in conformitate cu modele deja executate pana in prezent sau dupa modele propuse de beneficiari. Fiecare produs in parte este realizat cu maxima atentie si profesionalism pentru a te bucura de acesta timp indelungat.

Echipa firmei, experimentata in domeniu, va fi atenta la fiecare detaliu si iti va oferi produse de cea mai buna calitate. Ele au rolul de a pune in evidenta gradina si de a o infrumuseta cu usurinta. In plus, foisoarele de gradina din lemn se incadreaza in orice peisaj. Mai mult, se pot amplasa chiar si in cadrul unor pensiuni sau alte spatii de relaxare. Toate produsele oferite sunt executate in cel mai scurt timp si au raport bun calitate-pret.

De ce foisoare gradina din lemn?

In primul rand, intrucat ofera un aspect unic gradinii, conferindu-i o noua infatisare. Apoi, pentru ca poti opta pentru diferite modele si variante de constructii in functie de preferinte si de spatiul in care vor fi amplasate. Lemnul este de calitate si tratat cu diferite produse pentru a asigura durabilitate constructiilor. Modelele se pot realiza la comanda dupa diferite schite, imbinand cu usurinta utilul cu placutul. Indiferent de modelul pentru care optezi, foisoarele de gradina din lemn aduc un plus de farmec in gradina ta si vor incanta privirile oaspetilor. Foisoarele sunt executate cu structura si acoperis din lemn de salcam, lemn care este cel mai adecvat pentru realizarea unor astfel de lucrari. Ai posibilitatea de a alege dimensiunile, modelul si culorile preferate dupa preferinte.

Echipa de specialisti ai firmei Rustic Lemn Design ofera produse finite asa cum iti doresti. Design-ul fiecarui produs este placut si modern, dar in primul rand rezistent in timp la actiunea factorilor de mediu si intemperiilor. Nu doar frumoase, dar si functionale, aceste foisoare de gradina din lemn completeaza orice spatiu exterior sau gradina, oferind o nota de eleganta. Produsele oferite se remarca prin numeroasele avantaje oferite.

De ce Rustic Lemn Design?

Un prim argument ar fi varietatea de produse din lemn oferite, astfel ca ai la dispozitie terase, foisoare, mobilier de exterior din lemn si piese confectionate in conformitate cu exigentele clientilor. Fiecare produs respecta cerintele si exigentele beneficiarilor, avand un standard de calitate ridicat. Rustic Lemn Design ofera piese de lemn unice si inedite care te vor suprinde prin design si rafinament. Personalul firmei iti ofera nu doar produse de calitate, dar si consultanta de specialitate si preturi avantajoase. Acceseaza pagina de internet a companiei pentru a vizualiza produsele executate pana in prezent si pentru a afla mai multe informatii despre serviciile oferite.

 

Datele de contact ale firmei Rustic Lemn Design

Adresa firmei: Str. Jimboliei, Nr. 21, Oradea

Telefon: 0745 106 708

Email: contact@rusticdesign.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *