Accesorii mobila
September 18, 2017 posted by admin

Despre raschetare parchet – solutia ta pentru infrumusetarea pardoselilor din lemn masiv

 

Desi cei mai multi proprietari aleg parchetul laminat datorita unor avantaje cum ar fi pretul mult mai mic si intretinerea mult mai usoara, tot pardoselile din parchet din lemn masiv sunt cele care raman printre cele mai rezistente si durabile.

Acest parchet din lemn masiv este marca elegantei si a bunului gust care poate sa puna in valoare mobilierul si restul elementelor dintr-un anumit spatiu intr-un mod cat mai original si reuseste sa ofere spatiilor personalitate proprie.

Raschetarea parchetului – o solutie pentru redarea aspectului de nou a pardoselilor

Indiferent ca vorbim de parchet din lemn masiv de nuc, stejar sau alte fibre lemnoase tari, acestea datorita timpului incep sa imbatraneasca. Mai ales daca vorbim de o casa unde exista copii. Indiferent de cat de multa grija si atentie am acorda ingrijirii parchetului, inevitabil pot aparea mici adancituri si imperfectiuni in structura acestuia.

Solutia este una simpla, puteti apela oricand doriti sa reimprospatati aspectul parchetului prin raschetare parchet pentru a reda aspectul de nou al suprafetei parchetului din casa dumneavoastra. Dar pentru a obtine rezultatele dorite se utilizeaza o serie de echipamente specifice. Procedura este una deosebit de complexa care necesita o atentie deosebita si se recomanda sa fie realizata numai de catre profesionisti. Acest lucru este esential pentru a putea obtine un aspect uniform.

Echipamentele de raschetare parchet cu discuri sunt cele clasice, am putea spune. Acestea fiind si printre primele de acest gen. Un avantaj al acestora ar fi acela ca permite schimbarea stratului abraziv, care de cele mai multe ori seamana cu smirghelul, foarte usor. Acestea insa, nu pot elimina in totalitate imperfectiunile de adancime aparute la suprafata parchetului. Pentru aceste situatii este necesara trecerea repetata asupra aceleasi portiuni, pana se ajunge la calitatea de finisare dorita.

Echipamente utilizate dar si modalitati prin care puteti sa beneficiati de produsele noastre

Pentru un proces de raschetare parchet mai amplu, exista echipamentele cu tambur. Acestea desi sunt un pic mai zgomotoase ofera insa, rezultate mult mai bune. Un alt aspect pozitiv pentru acest tip de utilaj pentru raschetare parchet este cel ce tine si de curatenie. Majoritatea echipamentelor de acest gen sunt prevazute cu saculeti de colectare a spanului, astfel incat camera nu se va umple de span sau pulbere.

Astfel, prin intermediul acestui procedeu puteti sa mariti durata de viata a acestui parchet masiv si sa puteti sa va bucurati zeci de ani de frumusetea pe care o poate oferi lemnul natural. Unul dintre motivele pentru care merita sa alegeti pentru casa dumneavoastra parchet masiv este acela ca pastreaza mult mai bine caldura in casa si ofera o serie de avantaje pe care este greu sa le ignorati.

Va asteptam pe site-ul nostru www.decolandia.ro unde veti putea sa gasiti modele de parchet din lemn masiv si noi va punem la dispozitie si specialistii care sa vi-l instaleze. Tot aici pe site veti putea sa gasiti si datele noastre de contact precum si adresele locatiilor unde ne puteti vizita sa vedeti toate modelele indeaproape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *