Mobila la comanda
March 23, 2015 posted by Oana Birgaoanu

De ce sa cumperi mobilier Horeca de la Evo Horeca

De ce sa cumperi mobilier Horeca de la Evo Horeca

Grabeste-te, Evo Horeca te asteapta cu lichidari de stoc si nenumarate promotii atragatoare, ceea ce inseamna reduceri de pret “delicioase” pentru mobilier Horeca! De la seturi elegante de canapea si fotolii la scaune de plastic pentru terase, mese din lemn masiv pentru cafenele, canapele modulare pentru baruri, mese pentru restaurante si fotolii tapitate pentru cafenele si ceainarii, Evo Horeca te imbie cu preturi excelente, calitate de exceptie si eleganta desavarsita.

Cum trebuie sa arate mobilier Horeca in 2015

 

Estetica unui mobilier Horeca modern este influentata de 4 factori esentiali:

1. Functionalitatea. Orice mobilier Horeca trebuie sa fie, inainte de toate, perfect functional. Daca estetica mobilierului Horeca ales, cat si forma lui, sunt mai importante decat partea ce tine de functionalitate, inseamna ca nu ai facut o alegere la moda, deoarece in 2015 se poarta functionalitatea mobilierului, iar abia apoi vin restul caracteristicilor. Mobilier Horeca trebuie sa-ti faca viata mai usoara, dar si mai practica.

2. Culoarea. Stilul modern presupune multa culoare, culori vii, culori calde, culori indraznete. Mobilier Horeca in nuante vibrante va crea un look modern, elegant si animat. Ia aminte si la materiale si la textura aleasa.

3. Otelul inoxidabil. Acest material este sinonim cu mobilierul modern. Astfel, daca vrei sa fii si tu la moda, alege mobilier Horeca care trece testul timpului, mobiler Horeca ce are la baza otelul inoxidabil.

4. Spatiul de depozitare. Mobilierul Horeca trebuie sa-ti ofere posibilitatea de depozitare fara probleme, o depozitare ascunsa vederii. Sertare functionale, ascunse, dulapuri si dulapioare, toate fac din mobilierul tau o piesa de mobilier incapatoare si practica.

Evo Horeca, mobilier Horeca pentru toate gusturile!

 

Pentru toti proprietarii de baruri, cafenele, restaurante, hoteluri si pensiuni, pizzerii sau terase, Evo Horeca este un partener pe care te poti baza. Cum asa? Evo Horeca are o experienta de peste 12 ani in domeniu, produce, dar si importa mobilier Horeca, cat si toate accesoriile specifice pentru acest domeniu de activitate.

Deci, cand vine vorba despre amenajarea afacerii tale, ia legatura cu Evo Horeca, iar echipa companiei iti va oferi solutii 100% pesonalizate, pe masura nevoilor si asteptarilor tale. Evo Horeca are o echipa de designeri, unul dintre cele mai mari avantaje ale companiei, care-ti sta la dispozitie pentru a-ti crea mobilier Horeca unic pentru conceptul tau.

Astfel, pe langa faptul ca mobilierul este “made in Romania”, este de calitate si-ti va placea la nebunie, Evo Horeca iti ofera consultanta de specialitate si designerii proprii, asa incat tu sa te bucuri de o investitie bine facuta. De la A la Z, de la o simpla idee si pana la punerea ei in practica, Evo Horeca iti va realiza mobilier Horeca mult visat.

Nu esti din Bucuresti? Nicio problema, Evo Horeca iti transporta – gratuit! – mobilierul comandat oriunde pe teritoriul Romaniei, iar daca ai nevoie, echipa companiei se ocupa si de montaj, serviciile oferite fiind complete!

Sa nu uitam si despre varietate. Ei bine, Evo Horeca este Raiul mobilierului Horeca, iar tu poti cumpara mobilier pentru baruri si scaunele potrivite, canapele de o eleganta desavarsita, fotolii si scaune realizate din materiale de calitate, scaune suprapozabile, mese, dar si baze sau blaturi de masa pentru a-ti face tu singur combinatiile care te atrag cel mai mult.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege mobilier Horeca de la Evo Horeca. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Evo Horeca? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0728-993.388, 0752-323.902 si 0216-670.396 sau trimite un e-mail pe adresa evohoreca@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *