Accesorii mobila
September 19, 2017 posted by admin

Cum este reprezentat tapetul?

Tapetul acoperit cu vinil are o husa de hartie si o suprafata de hartie sigilata cu un vinil lichid. Aceasta hartie sigilata ajuta tencuiala sa fie spalata foarte usor, ceea ce inseamna ca puteti sa faceti o curatare in siguranta cu apa si sapun. Vinilurile sunt cea mai buna alegere pentru a va pune tapet in locuinta. Nu numai ca sunt cele mai usoare tipuri de tapiterie pentru perete, dar ele sunt si usor de intretinut si sunt durabile. Suprafata peretelui trebuie sa fie aproape perfecta, totusi, deoarece suprafetele lucioase ale tapetului accentueaza orice imperfectiune.

Poate cea mai evidenta diferenta pe fundalul tapetului este prezenta sau lipsa de pasta. Marea majoritate a placilor de perete sunt pregatite. Achizitionati acest adeziv aplicat in fabrica prin aplicarea inmuierii hartiei in el. Tapetul se poate indeparta sau se poate desprinde. Aceasta caracteristica va reprezenta o preocupare mai mare de drum atunci cand dumneavoastra doriti sa scoateti tapetul. Tapetul detasabil se indeparteaza in intregime. El se poate indeparta cu o solutie de indepartare inainte de a fi vopsit. Iar usurinta indepartarii se face numai in momentul in care substratul a fost bine sigilat inainte de instalare.

Factorul cel mai important in alegerea tapetului.

Fara indoiala, trebuie sa stiti ca cel mai important factor in alegerea tapetului este alegerea modelului care va place. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca modelul functioneaza in camera speciala pe care intentionati sa o faceti. Iata cateva orientari de baza estetice: dungile sau modelele verticale fac ca plafonul sa para mai inalt, cele orizontale par sa extinda o camera si sa aduca plafoanele mai jos. Unele modele mari de tapet, in majoritatea timpului, nu arata absolut deloc bine intr-o incapere mica, deoarece acestea tind sa suprapuna spatiul si sa faca sa para mai mici. Un mod larg, deschis, arata cel mai bine intr-un spatiu mai mare.

O mini- imprimare sau o hartie cu un model mic sau un design geometric se potriveste dimensiunilor mai mici. Culorile inchise fac camera sa para mai mica.

Ce tip de tapet ar trebui sa alegem?

Exista trei tipuri de tapet pentru a alege: vinil solid, acoperit cu vinil si texturat natural. Fiecare are propriile atribute speciale. Suprafata pe perete solida din vinil are o fata din vinil cu suport de hartie, este foarte durabil si poate fi curatat cu usurinta.

O hartie acoperita cu vinil este tratata cu un strat de vinil pentru a rezista la sol si apa. Acestea sunt recomandate numai pentru zone cu utilizare scazuta, uscate, deoarece pot fi avariate de aburi si umiditate. Este foarte important sa incepetu cu o suprafata neteda a peretelui. Porniti usor cu intinderea tapetului astfel incat sa nu aveti probleme la finalul lipirii. Trebuie sa fiti atent si in momentul in care amplasati tapetul sa fie toate sulurile de hartie perfect puse.

Tapetul si achizitionarea sa.

Este foarte important sa gasiti modelul potrivit de tapet pentru incapere. Asadar, pe www.decolandia.ro gasiti exact ceea ce aveti nevoie. Asigurati-va intotdeauna ca prima foaie este perfecta. Daca lucrurile nu sunt estompate atunci cand ajunge-ti intr-un colt, scoateti banda de masurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *