Mobila la comanda
November 4, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Cum arata mobila la comanda in 2015

Cum arata mobila la comanda in 2015

Anul 2015 aduce schimbari si in ceea ce priveste mobila la comanda. Trendul in materie de mobilier pentru anul 2015 se invarte in jurul ideii de confort si relaxare, piesele de mobilier propuse de catre designeri vin sa intampine aceste nevoi firesti pentru tot romanul care lucreaza de dimineata pana seara si care, odata ajuns acasa, isi doreste sa petreaca timp de calitate in propria locuinta. In realizarea acestei dorinte un rol important il joaca si mobila, mobila facuta la comanda desigur, deoarece doar acest gen de mobila va reusi sa satisfaca nevoile clientului 100% si sa-i ofere posibilitatea de a-si amenaja locuinta in acord cu personalitatea lui.

Tendinte mobila la comanda in 2015

 

Este mai mult decat evidenta tendinta spre care se indreapta mobila la comanda in 2015; spre relaxare si confort, conceptul acaparand si alte domenii, insa cel al amenajarilor interioare fiind fruntas, adoptand stilul rustic, eclectic sau cel industrial.

In 2015 nu se mai poarta mobila rigida, cu linii drepte, simple si clasice, in culori neutre, chiar sobre. In 2015 se adopta mobilierul “uzat”, piesele de rezistenta fiind cele vintage. Aspectul uzat al acestui tip de mobilier, lemnul natur, fierul forjat sau pielea te imbie la relaxare deplina. De asemenea, si piesele de mobilier in stil retro sunt foarte apreciate in 2015, anii ’70 revenind la moda.

Pentru bucatarii, se opteaza pentru cele tip open-space, care sunt mai intime si mai “calde. Se poarta mobila de bucatarie alba, curata si eleganta. Daca iubesti negrul, acum este indicat sa optezi pentru un blat de bucatarie negru si vei crea o atmosfera sofisticata. Mobila de bucatarie din lemn de cherestea este si ea la moda in 2015, avand un aspect rustic si usor romantic. Si, nu in ultimul rand, se poarta bucatariile eco-friendly, asa incat daca vrei sa ai si tu grija de natura, alege mobila la comanda si ustensile de bucatarie care economisesc energia electrica.

Insa ce se mai poarta in dormitor, in materie de mobila la comanda desigur? Se poarta in continuare stilul minimalist cu elemente putine sau piese de mobilier care sa te ajute sa economisesti spatiul. Mobilierul la comanda in stil japonez va fi in continuare in tendinte fiind vorba despre piese de mobilier elegante, confortabile si practice.

Mobila la comanda “made in Romania”

Si pentru ca traiesti in Romania si apreciezi lucrul romanesc bine facut, mobila la comanda “made in Romania” iti suna buna. Cine iti poate realiza o mobila exact pe gustul tau si in functie de necesitatile tale? Mobiladoro!

Vorbim despre o firma din Bucuresti care de foare multi ani produce si comercializeaza mobila la comanda pentru toate gusturile si pentru toate incaperile. Ai nevoie de mobila la moda pentru dormitor? Mobiladoro are solutia potrivita. Vrei o mobila in tendinte cu anul 2015? Mobiladoro iti poate realiza orice model doresti. Sau poate ca ai nevoie de mobila pentru camera copiilor, pentru bucatarie, baie, hol sau dressing; echipa Mobiladoro se va intrece pe sine in realizarea de modele elegante, calitative si la un pret bun.

Orice mobila la comanda iti faci la Mobiladoro, primesti garantie valabila 2 ani, transportul si montajul fiind gratuite daca esti din Bucuresti.

Daca vrei sa ai parte de calitate si in 2015, alege mobila la comanda de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Mobiladoro? Pentru detalii, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635 sau trimite un e-mail pe adresa officemobiladoro@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *