Mobila dormitor
December 17, 2015 posted by Bianca Hau

Cum alegi dormitoare copii in functie de varsta acestora

Cum alegi dormitoare copii in functie de varsta acestora

Dormitoare copii trebuie amenajate intr-un mod cat mai estetic fara a neglija insa personalitatea copilului, dorintele si pasiunile lui, dar si partea practica a lucrurilor. Astfel, pe langa culoare si imaginatie, camera unui copil trebuie sa fie organizata oferind un spatiu de dormit, unul de joaca, unul de lucru, dar si spatiu de depozitare pentru toate jucariile pe care le-a strans de-a lungul timpului.

Dormitoare copii – 3 situatii diferite sau cum sa amenajezi camera copilului tau in functie de varsta sa

Dormitoare copii se aleg fara doar si poate in functie de varsta acestora astfel:

  1. Dormitoare copii mici. Bebelusii si copiii mici au nevoi diferite in ceea ce priveste dormitoarele. Patuturile trebuie sa fie rezistente si stabile, sa fie dotate cu gratii iar inaltimea acestora sa se regleze in functie de varsta. Vei avea nevoie si de o masuta de infasat pentru cel mic, de un dulap de haine, saltele potrivite si rafturi pentru carti si jucarii. Camera trebuie sa fie cat mai colorata si vesela, sa folosesti perdele cu personaje din povesti sau desene si sa o accesorizezi cu mult bun gust;
  2. Dormitoare copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani. Aceste dormitoare este indicat sa fie colorate si vesele, sa-i bucure pe copii si sa fie decorate cu personajele lor preferate din desenele animate. Patul trebuie cumparat cat mai confortabil, iar asternuturile sa fie de calitate si, mai ales, colorate, cei mici iubesc culorile si frumusetea vietii. Este nevoie de asemenea de un dulap de haine, un birou pentru studiu si un scaun confortabil pentru birou deoarece micul tau scolar va petrece multe ore studiind. Cumpara-i un scaun ergonomic care ii va proteja coloana vertebrala;
  3. Dormitoare copii cu varsta cuprinsa intre 15-20 de ani. Vorbim de fapt despre adolescenti si tineri in toata puterea cuvantului, deci si dormitoarele trebuie adaptate varstei si personalitatii acestora. In acest caz dormitoarele potrivite sunt moderne si cat mai simple si contin un pat, un dulap, o comoda TV si un birou. Acesta este strictul necesar unor tineri cu viata activa.

Dormitoare copii in trend pentru 2015 poarta semnatura Slava

Daca vrei ca ai tai copii sa se bucure de dormitoare copii ca-n revistele de design interior, ia legatura cu specialistii de la Slava care-ti vor realiza piese de mobilier pentru dormitoare copii personalizate in functie de dorintele acestora, de spatiul de care dispui cat si de alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie.

Slava iti propune dormitoare colorate pentru copii, pentru fetite si baietei, care mai de care mai frumoase, modele deosebite pe care copiii tau le vor indragi. De asemenea, tot de la Slava poti cumpara si dormitoare pentru tineret care indeplinesc alte cerinte, caci nevoile acestora sunt diferite.

Toate piesele de mobilier sunt lucrate impecabil, designul este deosebit, materialele sunt rezistente, robuste, moderne, unele sunt realizate chiar de catre specialistii Slava, altele sunt importate de la branduri renumite pentru ca tu sa te bucuri de diversitate si calitate de top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *