Accesorii mobila
October 13, 2015 posted by Bianca Hau

Concepte si tendinte in mobilierul cu fronturi mdf

 

Placari-decorative-mdf-vopsit-mat

Cele mai noi tendinte in designul interior imbratiseaza tot mai mult combinatiile de texturi si suprafete pentru a obtine un efect unic si placut. Next Front ofera tuturor celor care doresc sa fie in pas cu moda fronturi mdf cu diferite texturi si finisaje, dar si posibilitatea crearii de mobilier pentru bucatarii si nu numai la comanda. Daca in trecut fronturile mdf erau vazute cu unpic de retinere fata de publicul larg, in prezent acest tip de finisaj pentru mobilier incepe sa capete tot mai mult teren, asta si datorita curentului modern-minimalist care prinde tot mai multi sustinatori. Ei bine, in articolele trecute v-am oferit cateva idei pentru bucatarii si nu numai. In cadrul acestui articol vom analiza mai pe scurt tendintele si evolutia acestora vis-a-vis de folosirea de fronturi mdf in amenajarile interioare.

O scurta istorie a mobilierului cu fronturi mdf

Fronturile mdf au devenit populare inca de prin anii ’70 in SUA fiind practic considerate suprafetele perfecte pentru bucatariile “Hi-tech” din acea perioada. La scurt timp Germania adopta si ea acesta moda, acest lucru fiind vizibil datorita cataloagelor Neckermann in care noi, romanii puteam vedea pentru prima data mobilier cu fronturi mdf. Ca aspect aceste suprafete au un finisaj fie extrem de lucios (super-gloss) sau mat, iar datorita culorilor vibrante atragea privirile tuturor. Bineinteles, in Romania mobilierul cu fronturi mdf a aparut dupa anul 1990, un an care simbolizeaza defapt momentul in care tara noastra avea acces la un comert liber si la produsele din alte tari.

Tendinte in design si fronturi mdf

Ca si tendinte in folosirea de fronturi mdf putem doar sa ghicim faptul ca acestea vor deveni parte din conceptele de design interior minimaliste, dar si de avant-garda. Astfel, multi designeri de renume din Belgia cum ar fi Nathalie Goris incorporeaza fronturi mdf intr-un design suplu, minimalist, axat pe contrastul puternic dintre baza luminoasa a mobilierului alb dotat cu accesorii negre. Evident, pentru a obtine finisajele perfecte designerul a folosit fronturi mdf albe mate, combinand textura mata a suprafetelor mobilierului cu accesorii metalice lucioase negre si sticla neagra. Nu putem spera decat la un viitor al conceptelor de design elegante, pline de bun gust si mai ales de mult, foarte mult echilibru.

Next Front vine sa ofere clientilor sai cele mai bune produse si accesorii pentru mobilier, precum si mobilier de bucatarie complete. Pe langa aceasta, pentru ca o bucatarie sau mai exact o casa fara o masa, scaune si fotolii nu poate fi numita comfortabila, pe langa fronturi mdf veti gasi si mese, scaune si fotolii Puf. Producem o gama variata de fronturi pentru usi de dulap, sertare dar si decorative, iar datorita dorintei noastre de a oferi mereu cea mai buna calitate, reusim sa ne ridicam peste nivelul asteptarilor clientilor nostri. De asemenea, datorita designerilor nostri, va putem oferi concepte complete pentru bucatarii moderne cu un design perfect si mai ales de o eleganta sublima. Va asteptam pe siteul nostru www.nextfront.ro pentru a afla mai multe despre noi dar si despre ofertele pe care vi le-am pregatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *