Mobila birou
January 28, 2016 posted by Bianca Hau

Complexslava.ro-Tot ce te intereseaza in materie de mobilier office

Complexslava.ro-Tot ce te intereseaza in materie de mobilier office

Munca la birou poate fi…relaxanta. Pentru asta, este important sa alegi un mobilier practic, confortabil si estetic. Aceste 3 criterii vor face ca orele sa treaca intr-un mod productiv. Statul la birou intra intr-o noua dimensiune: cea a confortului deplin!

Sedentarismul afecteaza capacitatea de concentrare, productivitatea dar si sanatatea! Cele 6-8 ore petrecute la birou pot fi un adevarat rasfat, daca stii ce mobila sa alegi. Se poarta ideea de functional. Fiind un spatiu in care se stocheaza/depoziteaza sute de documente, articole de papetarie, biroul trebuie amenajat practic, cu rafturi, sertare si spatii speciale de depozitare.

Cu toate acestea, accentul se pune asupra mesei de lucru, a biroului propriu-zis. Masa si scaunul trebuie sa asigure confortul optim pentru o zi lunga de lucru.

Afla si comanda tot ce te intereseaza in materie de mobilier office de pe www.complexslava.ro. Specializata in productia si comertul de mobilier, Slava iti asigura o gama impresionanta de mobilier office, pentru spatii de la A la Z, dar si pentru bugete variate.

Mobilier office, pentru cele mai ridicate standarde!

Munca la birou, un chin? Nu si cu mobilierul adecvat. Pentru ca puterea de concentrare sa fie maxima, alege un mobilier office care sa indeplinesca toate criteriile de confort si amenajare. Prima regula: spune NU compromisurilor in materie de calitate.

Cum trebuie sa arate mobilierul perfect pentru birou?

Masa si scaunul reprezinta mobilierul de baza din spatiul de lucru, motiv pentru care trebuie sa le acorzi atentie sporita. Incepe cu scaunul de birou. Acesta trebuie sa fie ergonomic, reglabil pe inaltime si totodata sa asigure sprijin total.

De asemenea, trebuie avute in vedere aspecte precum: tipul bratelor, modelul sezutului, tapiseria, dar si dimensiunea tetierelor. Este esential ca scaunul sa asigure confortul chiar si dupa mai multe ore de sedere, prin imbunatatirea posturii corpului.

Masa trebuie sa fie spatioasa, insa nu trebuie sa ocupe prea mult spatiu. De fapt, un criteriu de baza in ceea ce priveste mobilierul de birou perfect este economia de spatiu. Alege o masa care sa dispuna de sertare si alte spatii de depozitare. Masa de lucru trebuie sa aiba dimensiuni de minimum 75×150 cm, iar distanta dintre monitor si ochi trebuie sa fie de minimum 70 de centrimetri.

Mobilierul office se aseamana conceptului de puzzle. Fiecare piesa este importanta si totodata trebuie integrata armonios in spatiul disponibil. Poti sa unesti piesele de mobilier sau poti crea spatii separate. Important este sa ai imaginatie!

Mobilier office, doar prin Complexslava.ro

Fie ca vrei sa amenajezi un birou acasa, in intimitatea propriului camin, ori esti in cautarea unui mobilier complex pentru birou, Complexslava.ro iti sta la dispozitie cu solutii personalizate, dar si cu game variate in ceea ce priveste mobilierul de birou.

Indiferent de viziunile tale in materie de confort si design, echipa noastra te intampina cu idei practice si estetice.

Mobilierul pus la dispozitie convinge prin liniile moderne, prin dotarile complete, prin diversitatea materialelor, dar si prin detaliile menite sa asigure confortul optim in timpul orelor de lucru. De asemenea, iti oferim accesul si la preturi avantajoase.

Mobilier office, cu un singur click? Acceseaza www.complexslava.ro si afla mai multe detalii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *