Accesorii mobila
July 25, 2017 posted by admin

Certificat energetic Constanta si folosinta sa

 

In momentul in care aveti nevoie de un certificat energetic Constanta, in cel mai rapid mod, apelarea la firma Enermed Impex SRL, o sa fie cea mai buna solutie de care ati putut beneficia vreodata. Acest mod este unul destul de benefic pentru fiecare om in parte, mai ales ca odata cu legile bagate in vigoare din anul 2016, astfel de certificat energetic Constanta a inceput sa devina obligatoriu, indiferent ca este o cladire privata sau publica. Odata ce cladirea este vizionata de un specialist de-al nostru, eliberarea lui se face in aproximativ 4 sau 24 de ore.

Elaborarea unui astfel de certificat energetic Constanta va foloseste la cladirea in caz ca o vindeti sau o inchiriati. De cele mai multe ori, aveti nevoie de astfel de certificat din cauza faptului ca datorita lui o sa ajungeti la un pret corect pentru locuinta ce o aveti. Pentru ca in momentul in care nota energetica este mai mare si pretul o sa creasca.

Ofertele de pret pentru certificatul energetic Constanta.

In momentul in care sunteti din judetul Constanta, apelarea la firma noastra o sa fie una destul de simpla, mai ales ca noi va punem la dispozitie imediat o lista cu toate actele de care aveti nevoie. In momentul in care doriti sa va facem o oferta de pret pentru certificatul energetic Constanta trebuie sa stiti ca nu avem cum sa realizam acest lucru, deoarece ne trebuie toate datele actelor si referintele totale despre locuinta, astfel incat pretul o sa fie realizat la finalul actiunilor noastre.

Atestarea primita de la Ministrul Dezvoltarii Regionale si a Administratiei Publice a fost data pentru experienta echipei noastre si chiar a oamenilor ce sunt beneficiari in domeniul oferiri unui certificat energetic Constanta.

Informatii ajutatoare legate despre certificatul energetic Constanta.

Eliberarea sa se face doar in conformitate cu legile care sunt in vigoare, astfel incat documentele sa fie atestate de cei mai buni specialisti, avand in valoare atestarea performantei a energiei cladirii. Conform acestei legi, un astfel de certificat energetic Constanta se elibereaza doar de catre auditorii atestati, iar obligatia va revine dumneavoastra ca si propietar, administrator sau chiar investitor. Foarte important legat de informatii trebuie sa stiti intrarea in vigoare a Ordonantei nr 13/2016 a Guvernului Romaniei, astfel incat prevede afisarea obligativa a unui astfel de certificat intr-un loc vizibil in momentul in care acea cladire este vizitata frecvent de oameni. In general si cel mai bine oferit, un astfel de certificat se obtine mult mai usor pentru spitale, cladiri de birouri, cladiri de invatamant.

Actele necesare pentru obtinerea certificatului energetic Constanta.

Pentru un astfel de certificat energetic Constanta nu aveti nevoie de foarte multe acte, ci doar de structura cladirii si chiar de punctele cardinale, urmand ca mai apoi un specialist sa va faca o vizita pentru a vedea daca cu siguranta va putem elibera un astfel de certificat.

Detaliile cele mai importante si mult alte acte de care va folositi, le gasiti chiar pe www.certificat-rapid.ro si in acest fel o sa va dati seama cat de eficient este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *