Accesorii mobila
February 16, 2017 posted by admin

Beneficiati de calitatea si durabilitatea incontestabila oferita de parchetul masiv

Beneficiati de calitatea si durabilitatea incontestabila oferita de parchetul masiv

Unul dintre cei mai important pasi, fie ca este vorba de constructia, fie de renovarea unei locuinte o constituie alegerea tipului de finisaj pentru placarea pardoselilor. In zilele noastre tot mai multi specialisti in domeniu sunt de parere ca pentru a obtine o pardoseala de calitate si durabila in timp, trebuie apelat fara doar si poate la parchet masiv. Calitatea si aspectul acestuia vor aduce un plus de eleganta si stil in oricare casa sau incapere in care acesta va fi montat. Mai mult decat atat, acest tip de pardoseala joaca si rolul unui foarte bun izlolator termic, contribuind semnificativ la reducerea costurilor legate de intretinere.

   Alegerea parchetului masiv mulat pe nevoile individuale ale fiecaruia

Indiferent de cum decidem sa ne amenajam locuinta, parchetul masiv dispune de capacitatea de a induce o senzatie de caldura si bun gust incaperii in care este montat. Aspectul traditionalist de care parchetul masiv beneficiaza, este asociat intotdeauna cu notiunea de eleganta si lux. Acest tip de pardoseala se poate gasi si pe www.bilavio.ro. Aceasta companie se bucura de o indelungata experienta in producerea si montajul de parchet masiv, avand la dispozitie o gama foarte variata de tipuri de lemn. Dovada calitatii si a seriozitatii sunt cei peste 15 ani de experienta atat in tara noastra, cat si peste hotare. Mai mult decat atat, cei care vor opta pentru un astfel de tip de pardoseala vor avea la dispozitie, pe langa tipurile de lemn autohtone, si posibilitatea de a alege din felurite tipuri de lemn exotic. Aspectul unic al acestor esente exotice, gen nuc american, cires american, akacia, tamarind, teck african sau bambus, vor fura ochii oricarei persoane inca de la prima privire. Avantajul alegerii unei companii cu o vasta experienta in acest domeniu este in acelasi timp garantia durabilitatii si a calitatii.

   Avantajele optarii pentru un parchet masiv de calitate

Pe langa multiplele avantaje de ordin estetic, legate de eleganta, stil si senzatia de caldura conferite oricarei incaperi, parchetul masiv se bucura si de mai multe avantaje de ordin practic. Acestea pot fi definitorii in momentul alegerii tipului de pardoseala potrivita nevoilor noastre. Ca sa ne putem bucura de acestea, trebuie sa aleasa o companie specializata in domeniu.  O companie de acest fel este si pe www.bilavio.ro. Un prim avantaj care merita mentionat este acela ca datorita tehnologiei folosite in etapa de productie si de finisare, acest tip de parchet se va putea monta oriunde in casa. Vor putea beneficia in egala masura si spatiile ce au o umiditate crescuta, cum ar fi baile. Este de luat in considerare si capacitatea parchetului masiv de a actiona ca un eficient izolator termic. Astfel, in lunile friguroase de iarna, se va pierde simtitor mai putina caldura, contribuind in acest fel la micsorarea facturii la intretinere. Datorita materiei prime naturale din care este fabricat, parchetul masiv are o durabilitate in timp superioara fata de alte solutii din domeniul placarii pardoselelor. In ultimul rand, suprafetele placate cu acesta, vor fi usor de curatat, neretinand praful sau mucegaiul.

Alegeti inteligent cand vine vorba de optiunile legate de pardoseala. Alegeti un parchet masiv durabil si de calitate de pe www.bilavio.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *